• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • διανομεας διανομεις

Αποτελέσματα για

Διανομεας διανομεις

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. S.C.E. COMPANY SRL

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η S.C.E. Company srl είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα της κατεργασίας χαλκοσωλήνων και σωλήνων από σίδηρο για τον τομέα του κλιματισμού και της ψύξης. Το σύνολο των μηχανημάτων που διαθέτει η επιχείρηση επιτρέπουν την υλοποίηση των εξής: αγωγοί συλλογής από χαλκό και σίδηρο, διανομείς, σωλήνες βάσει μέτρησης με λόγο εκλέπτυνσης, επεκτάσεις, κυρτώσεις και μυτερά, διπλωμένα και επαναδιπλωμένα κομμάτια.

  2. IOAN MAURIZIO

    Ιταλία

    Η εταιρεία IOAN MAURIZIO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητήρες και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτροκινητήρες και εξαρτήματα, Διανομείς και πολλαπλασιαστές, Ηλεκτροκινητήρες και εξαρτήματα, και Διανομείς και πολλαπλασιαστές. Έχει έδρα σε Cervignano Del Friuli, Ιταλία.

  3. ACQUEDOTTO POIANA S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ACQUEDOTTO POIANA S.P.A., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Νερό - παραγωγή και διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παραγωγή νερού, Διανομή νερού, Παραγωγή νερού, και Διανομή νερού. Έχει έδρα σε Cividale Del Friuli, Ιταλία.

  4. S.C.A.M.E. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία S.C.A.M.E. S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτροκινητήρες και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διανομείς και πολλαπλασιαστές, ηλεκτρικοι κινητηρες συνεχους ρευματος, και Διανομείς και πολλαπλασιαστές. Έχει έδρα σε Turriaco, Ιταλία.

  5. CAFC S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CAFC S.P.A., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Νερό - παραγωγή και διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παραγωγή νερού, Διανομή νερού, Παραγωγή νερού, και Διανομή νερού. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MOLINARO GUERRINO & FIGLIO

    Ιταλία

    Η εταιρεία MOLINARO GUERRINO & FIGLIO, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτροκινητήρες και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διανομείς και πολλαπλασιαστές, Μονοφασικοί ηλεκτρικοί κινητήρες, και Διανομείς και πολλαπλασιαστές. Έχει έδρα σε San Daniele Del Friuli, Ιταλία.

  2. ELETTROMECCANICA DEL PIERO S.N.C. DI S. PES & C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ELETTROMECCANICA DEL PIERO S.N.C. DI S. PES & C., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτροκινητήρες και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διανομείς και πολλαπλασιαστές, ηλεκτρικοι κινητηρες, και Διανομείς και πολλαπλασιαστές. Έχει έδρα σε Roveredo In Piano, Ιταλία.

  3. PREM DI MEZZAROBBA EUFEMIO

    Ιταλία

    Η εταιρεία PREM DI MEZZAROBBA EUFEMIO, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτροκινητήρες και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διανομείς και πολλαπλασιαστές, Μονοφασικοί ηλεκτρικοί κινητήρες, και Διανομείς και πολλαπλασιαστές. Έχει έδρα σε Brugnera, Ιταλία.

  4. ELETTROMECCANICA DI IRSUTI SERGIO & C. S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ELETTROMECCANICA DI IRSUTI SERGIO & C. S.N.C., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτροκινητήρες και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κινητήρες και ανταλλακτικά, Διανομείς και πολλαπλασιαστές, Κινητήρες και ανταλλακτικά, και Διανομείς και πολλαπλασιαστές. Έχει έδρα σε Sacile, Ιταλία.

  5. GIUST TECNOCOMMERCIALE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία GIUST TECNOCOMMERCIALE S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτροκινητήρες και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διανομείς και πολλαπλασιαστές, ηλεκτρικα χειροκινητα εργαλεια, και Διανομείς και πολλαπλασιαστές. Έχει έδρα σε Sacile, Ιταλία.