• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μεταλλα

Αποτελέσματα για

Μεταλλα

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΔιανομέας
  1. FERTUBI FRIULI S.R.L.

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FERTUBI FRIULI S.R.L., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φλάντζες κρουνοποιΐας, συγκολλημενοι σωληνες, μεταλλικοι σωληνες και σωληνωσεις, Φλάντζες κρουνοποιΐας, και σωληνες ανευ ραφης. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  2. WECK EUROPE

    Ιταλία

    Η πλήρης γκάμα των δοχείων WECK®, και τα σχετικά εξαρτήματα (στεγανοποιητικά, σφιγκτήρες από ανοξείδωτο χάλυβα, καπάκια, φίλτρα δοχείων, αποστειρωτές οικιακής χρήσης κ.λπ) διανέμεται στη Γαλλία από την εξουσιοδοτημένη επιχείρηση λιανικού εμπορίου, MCM EMBALLAGES. Η επωνυμία των δοχείων WECK® διαθέτει, επίσης, αντιπροσώπους σε όλη την Ευρώπη. Με περισσότερα από 100 έτη πείρας, η εταιρεία WECK®, η οποία εφηύρε το γυάλινο δοχείο συντήρησης, έχει γίνει ονομαστός ηγέτης στην Ευρώπη στη συντήρηση τροφίμων. Τα δοχεία WECK® χάρη στην μακροχρόνια διάρκεια ζωής τους θα σας εξοικονομήσουν χρήματα.

  3. FRIULINOSSIDABILI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FRIULINOSSIDABILI S.R.L., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες ανοξείδωτοι, ταινιες μεταλλου ελασματοποιημενες εν ψυχρω, και Χάλυβες ανοξείδωτοι. Έχει έδρα σε Talmassons, Ιταλία.

  4. VELOX IMPORT EXPORT S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία VELOX IMPORT EXPORT S.R.L., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικό νερό, Αεριούχα ποτά, Μεταλλικό νερό, και Αεριούχα ποτά. Έχει έδρα σε Sgonico, Ιταλία.

  5. METALFERRAMENTA S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία METALFERRAMENTA S.P.A., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερία οικοδομών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Τμήματα και ράβδοι από μη σιδηρούχα μέταλλα, και Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε San Vito Al Tagliamento, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GMP-IMOBIL

    Ιταλία

    Η εταιρεία GMP-IMOBIL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  2. CENTRO BIBITE B.M.G.

    Ιταλία