• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βιομηχανία

Αποτελέσματα για

Βιομηχανία

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. LA SOLE EST SPA

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Σωματίδια ξύλου, ξυλάλευρα, πριονίδια. Χημικές και μικροβιακές αναλύσεις αποδεικνύουν την ποιότητα των ξύλινων σωματιδίων και την απουσία βακτηριδίων και βλαβερών μικροοργανισμών αλλά και παρασιτοκτόνα και λιπάσματα. Με τις πλήρως αυτοματοποιημένες τις εγκαταστάσεις, η La.So.Le. ενισχύει την ηγετική της θέση στην Ευρώπη, πάντα με σεβασμό στα πιο πρόσφατα πρότυπα που ισχύουν για την προστασία του περιβάλλοντος.

  2. CARPENTERIA MANZANESE DI MITTONE LUCIO & C. SNC

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CARPENTERIA MANZANESE DI MITTONE LUCIO & C. SNC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές εγκαταστάσεις αναρρόφησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναρρόφηση καπνών πυρκαϊάς - εγκαταστάσεις, Βερνίκωμα - εξοπλισμός, εγκαταστασεις αναρροφησης καπνων, εγκαταστασεις αναρροφησης σκονης, Αναρρόφηση καπνών πυρκαϊάς - εγκαταστάσεις, σχεδιασμος εγκαταστασεων αναρροφησης σκονης, Βερνίκωμα - εξοπλισμός, φιλτρα για τη χημικη βιομηχανια, και τοποθετησεις φιλτρων καθαρισμου αερα. Έχει έδρα σε Manzano, Ιταλία.

  3. MIDOLINI FRATELLI S.P.A.

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MIDOLINI FRATELLI S.P.A., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φορτηγά-γερανοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές έκτακτες, Λιμένες και λιμενικές υπηρεσίες, Υποστάτες γερανού, ανύψωσης, φορτηγα με γερανο για ανυψωση εμπορευματων, ενοικιαση γερανων για εναεριες πλατφορμες, Μεταφορές έκτακτες, φορτηγο-γερανος, Λιμένες και λιμενικές υπηρεσίες, και Υποστάτες γερανού, ανύψωσης. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  4. D E G GROUP SRL

    Ιταλία

    Η D.G. Group S.r.l. είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό, την κατασκευή και την θέση σε λειτουργία ηλ. πινάκων διανομής και ελέγχου ηλεκτρικής ενέργειας καθώς και πινάκων για τον αυτοματισμό βιομηχανικών διαδικασιών. Η επιχείρηση κατασκευάζει εγκαταστάσεις in situ ή στον πελάτη, σε καινούργια βιομηχανικά μηχανήματα και αναλαμβάνει τον εκσυγχρονισμό παλιών μηχανημάτων. Σχεδιάζει και αναπτύσσει ειδικά λογισμικά για την βιομηχανική αυτοματοποίηση σε πλατφόρμες API, IHM και SCADA, χρησιμοποιώντας τα κύρια συστήματα αυτοματισμού του εμπορίου. Κατασκευάζουμε εγκαταστάσεις για τον έλεγχο της πρόσβασης σε ευαίσθητους χώρους, με την διαχείριση των κλήσεων και των ανοιγμάτων, τόσο από την αίθουσα ελέγχου όσο από τα σημεία πρόσβασης στο πεδίο με ελέγχους με κάρτες RFID (ράδιο-ταυτοποίηση). Οι εγκαταστάσεις αυτές μπορούν να είναι εξοπλισμένες με ενσωματωμένες βιντεοκάμερες HDMI, με δυνατότητα διατήρησης ιστορικού. Αναπτύσσουμε εφαρμογές για συστήματα όρασης στο βιομηχανικό πλαίσιο χάρη στην χρήση τεχνολογικών συστημάτων.

  5. M.I.C.E.M. SRL

    Ιταλία

    Με έδρα στην via Chiozza στην πόλη Ruda (Udine), η M.I.C.E.M. srl ειδικεύεται στην συντήρηση των εγκαταστάσεων, στην βιομηχανική συναρμολόγηση εξοπλισμών για την βιομηχανία του τσιμέντου και την βιομηχανική ηχομόνωση. Η, πάνω από τριάντα χρόνια, πείρα της της επιτρέπει να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις, προσφέροντας στους πελάτες της εξαιρετικά εξατομικευμένες υπηρεσίες, από την συναρμολόγηση τεχνολογικών χώρων ως την κατασκευή μηχανών για την επεξεργασία των μετάλλων.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MANGIAROTTI SPA

    Ιταλία

    Η Mangiarotti, επιχείρηση στην Sedegliano, κατασκευάζει μεγάλους εξοπλισμούς πίεσης με προορισμό την ανταλλαγή ενεργειών, όπως Αντιδραστήρες, στήλες διύλισης και εναλλάκτες θερμότητας, που χαρακτηρίζονται από την υψηλή πίεση, το μεγάλο πάχος, τις μεγάλες διαστάσεις, που προορίζονται για τους τομείς της χημείας, της πετροχημείας, τον πυρηνικό, φαρμακευτικό τομέα και στους εξοπλισμούς παραγωγής ενέργειας.

  2. ARDA SEMPLIFICATA

    Ιταλία

    Η εταιρεία ARDA SEMPLIFICATA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κόκκοι για πλαστικές ύλες, πλαστικα υλικα σε κοκκους, και Κόκκοι για πλαστικές ύλες. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  3. COMS S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία COMS S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός υδάτων - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξοπλισμος επεξεργασιας λυματων, πληρεις εγκαταστασεις επεξεργασιας βιομηχανικων λυματων, Τακτοποίηση εμπορευματοκιβωτίων και κλωβών, και μεταλλικες κατασκευες. Έχει έδρα σε Castions Di Strada, Ιταλία.

  4. N.C.S. SCAFFALATURE SAS

    Ιταλία

    Η εταιρεία N.C.S. SCAFFALATURE SAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ράφια αποθήκευσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά δοχεία, προβολικα συστηματα ραφιων για αποθηκευση, βιομηχανικά πατάρια, μεταλλικοι σκελετοι, και Μεταλλικά δοχεία. Έχει έδρα σε Spilimbergo, Ιταλία.

  5. S.P.M. ENGINEERING SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία S.P.M. ENGINEERING SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανική - γραφεία βιομηχανικών μελετών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ελευθεροι επαγγελματιες, σχεδιασμος, Μηχανουργικές εργασίες, και μηχανολογικη τεχνολογια. Έχει έδρα σε Fiume Veneto, Ιταλία.

  1. A.S.MONT. SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία A.S.MONT. SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση βιομηχανικών εγκαταστάσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συναρμολογηση μηχανικων κατασκευων και κατασκευων σκελετων, συγκολληση μεταλλων, συναρμολογησεις μεταλλικων κατασκευων εγκαταστασεων, και συναρμολογησεις βιομηχανικων μηχανηματων. Έχει έδρα σε Tavagnacco, Ιταλία.

  2. IMET S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία IMET S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ραδιοέλεγχος - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικά συστήματα τηλεχειρισμού με χειριστήρια. Έχει έδρα σε Sacile, Ιταλία.

  1. ARCA SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία ARCA SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανταλλακτικά και εξαρτήματα για οικιακές μικροσυσκευές, σχεδιασμος και κατασκευη καλουπιων, καλουπια οχηματων, και Ανταλλακτικά και εξαρτήματα για οικιακές μικροσυσκευές. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  2. GEOSYNTECH SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία GEOSYNTECH SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανική - γραφεία βιομηχανικών μελετών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξγιανση περιβαλλοντος, γεωτεχνικες ερευνες, και περιβαλλοντικη μηχανικη. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  3. NWL ITALY PRODUCTION S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία NWL ITALY PRODUCTION S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κυκλικές λεπίδες, Κυκλικές λεπίδες, λεπιδες βιομηχανικων πριονιων, και ψαλίδια και κυκλικές λεπίδες βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Pavia Di Udine, Ιταλία.

  4. ANTONIOLLI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ANTONIOLLI S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά δοχεία, Μεταλλικά δοχεία, λυομενες κατασκευες, ενοικιαζονται φορτηγα-γερανοι, και ενοικιαση εναεριων πλατφορμων. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  5. CAFFARO INDUSTRIE S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CAFFARO INDUSTRIE S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κασετινες, χημικες αρωματικες ουσιες, χημικα προϊοντα για τη φαρμακοβιομηχανια, και χημικα προϊοντα για τη χημικη βιομηχανια και τη βιομηχανια πετροχημικων. Έχει έδρα σε Torviscosa, Ιταλία.

  6. PROFOODS - RG FOOD SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία PROFOODS - RG FOOD SRL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τυριά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Κρέατα και αλλαντικά, μοτσαρελα, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, συστατικά διατροφής, και Κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  7. ADRIACLEAN S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ADRIACLEAN S.R.L., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα βιομηχανικου καθαρισμου, Προϊόντα καθαρισμού και φροντίδας για βιομηχανική χρήση, ειδη μιας χρησης, και επιπλα μπανιου. Έχει έδρα σε Amaro, Ιταλία.

  8. AGENZIA IMMOBILIARE TRIESTE RE/MAX ENTERPRISE

    Ιταλία

    Η εταιρεία AGENZIA IMMOBILIARE TRIESTE RE/MAX ENTERPRISE, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεσιτικά γραφεία, εμπορικά και βιομηχανικά ακίνητα. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  1. STEELFORM S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία STEELFORM S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική. Έχει έδρα σε Rivignano Teor, Ιταλία.

  2. EIDOS ENGINEERING S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία EIDOS ENGINEERING S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανική - γραφεία βιομηχανικών μελετών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υπηρεσιες υποστηριξης κατα το σχεδιασμο. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  3. BELOTTI NORDEST S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία BELOTTI NORDEST S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική συντήρηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιδιορθώσεις βιομηχανικών εξοπλισμών, συσκευες ρομποτικης, και Επιδιορθώσεις βιομηχανικών εξοπλισμών. Έχει έδρα σε Vigonovo Di Fontanafredda, Ιταλία.

  4. PV SOLUTIONS SRLS

    Ιταλία

    Η εταιρεία PV SOLUTIONS SRLS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικη ψυξη, και βιομηχανικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Έχει έδρα σε Gorizia, Ιταλία.

  5. IN.AR.CO. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία IN.AR.CO. S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανική - γραφεία βιομηχανικών μελετών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τεχνικός σχεδιασμός συμβούλων, και σχεδιασμος. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  6. A. MOROSSI STUDIO DI CONSULENZA IMMOBILIARE

    Ιταλία

    Η εταιρεία A. MOROSSI STUDIO DI CONSULENZA IMMOBILIARE, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεσιτικά γραφεία, εμπορικά και βιομηχανικά ακίνητα. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  7. AGENZIA BASSANI IMMOBILIARE DI BASSANI EDGARDO MATTIA

    Ιταλία

    Η εταιρεία AGENZIA BASSANI IMMOBILIARE DI BASSANI EDGARDO MATTIA, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεσιτικά γραφεία, εμπορικά και βιομηχανικά ακίνητα. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  8. MARCHIORICONTINO S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MARCHIORICONTINO S.N.C., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεσιτικά γραφεία, εμπορικά και βιομηχανικά ακίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεσιτικό γραφείο, Ενοικίαση κατοικιών και διαμερισμάτων, και υπηρεσιες διαμεσολαβησης σε κτηματομεσιτικα θεματα. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  9. LA COMBUSTIBILE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία LA COMBUSTIBILE S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στερεά καύσιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Λιπαντικά βιομηχανικά, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, και Λιπαντικά βιομηχανικά. Έχει έδρα σε San Dorligo Della Valle-Dolina, Ιταλία.

  10. CHEMIO TECNICA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CHEMIO TECNICA S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποστάγματα και αρωματικές ουσίες, μη εδώδιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λιπαντικά βιομηχανικά, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Λιπαντικά βιομηχανικά, και Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε San Vito Al Torre, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βιομηχανία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

887 Επιχειρήσεις

Kατηγορια