• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χάλυβες

Αποτελέσματα για

Χάλυβες

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΈμπορος χονδρικής
  1. STEFANO BATTISTELLA

    Ιταλία

    Μηχανουργεία ακριβείας, μηχανουργεία, μηχανουργεία για τον κλάδο της ναυτιλίας.

  2. SIDERURGICA GIULIANA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SIDERURGICA GIULIANA S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηροκράματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σιδηροτεχνία, Χάλυβες και μέταλλα, Σιδηροτεχνία, και Χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Muggia, Ιταλία.

  3. BGR FASTENERS S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία BGR FASTENERS S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, και Εργαλεία φορητά. Έχει έδρα σε Tavagnacco, Ιταλία.

  4. GIEMME S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία GIEMME S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - συγκόλληση και χαλκοσυγκόλληση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συγκόλληση με δέσμη ηλεκτρονίων - εξοπλισμός, Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες, Συγκόλληση με δέσμη ηλεκτρονίων - εξοπλισμός, και Συγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων- εργασίες. Έχει έδρα σε Buttrio, Ιταλία.

  5. FERTUBI FRIULI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FERTUBI FRIULI S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα, και Αγωγοί και σωλήνες από χάλυβα. Έχει έδρα σε Udine (Ud), Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SOTECO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SOTECO S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών. Έχει έδρα σε Pasian Di Prato (UD), Ιταλία.

  2. GIOBATTA BERTOLI FU GIUSEPPE S.R.L.

    Ιταλία

  3. ITASTEEL GROUP S.R.L.

    Ιταλία

  4. NORD EST METALLI S.R.L.

    Ιταλία

  5. TUBI ACCIAI S.R.L.

    Ιταλία