• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φυτοκομία και δασοκομία

Αποτελέσματα για

Φυτοκομία και δασοκομία

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΈμπορος χονδρικής
  1. O.C.O.

    Ιταλία

    Η εταιρεία O.C.O., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Φυτοκομία και δασοκομία, Φρούτα, και Φυτοκομία και δασοκομία. Έχει έδρα σε Mariano Del Friuli, Ιταλία.

  2. POMIS

    Ιταλία

  3. BELFRUTTA S.R.L.

    Ιταλία

  4. ROSADIJERICHO

    Ιταλία

    Η εταιρεία ROSADIJERICHO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανθη και φυτά θερμοκηπίου. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  5. MAGIC FLOWER S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MAGIC FLOWER S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανθοστολισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτά θερμοκηπίων, Διακοσμητικά φυτά, Φυτά θερμοκηπίων, και Διακοσμητικά φυτά. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BINUTTI S.R.L.

    Ιταλία

  2. FLORTEC S.R.L.

    Ιταλία

  3. UNIFLORA

    Ιταλία

    Η εταιρεία UNIFLORA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Φυτοκομία, και Φυτώρια και δασοκομία. Έχει έδρα σε Tavagnacco, Ιταλία.

  4. AGRICENTER S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία AGRICENTER S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Φυτοκομία, και Φυτώρια και δασοκομία. Έχει έδρα σε Fiumicello Villa Vicentina, Ιταλία.

  5. FLORICOLTURA DANIELA DI CELOTTO GIANCARLO RENZO E

    Ιταλία

  1. ALTIERI NILLO SOCIETA' AGRICOLA SEMPLICE DI NILLO E SABRINA ALTIERI

    Ιταλία

  2. TREVISAN S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TREVISAN S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Φυτοκομία, και Φυτώρια και δασοκομία. Έχει έδρα σε San Vito Al Tagliamento, Ιταλία.