• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • υλικα και εργα για οικοδομες

Αποτελέσματα για

Υλικα και εργα για οικοδομες

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΈμπορος χονδρικής
  1. VENUTI LINO COMMERCIALE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία VENUTI LINO COMMERCIALE S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, και Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει έδρα σε Tarcento, Ιταλία.

  2. BETON EST S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία BETON EST S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική, Σκάλες και κιγκλιδώματα, Αντιηλιακή προστασία, εσωτερική και εξωτερική, και Σκάλες και κιγκλιδώματα. Έχει έδρα σε Muggia, Ιταλία.

  3. FERIN F.LLI DI FERIN GIANFRANCO E SILVANO S.N.C.

    Ιταλία

  4. BERINI EDGARDO & C.

    Ιταλία

  5. ENRICO DELL'AGNESE & FIGLI S.N.C.

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BRICO CIMOLAI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία BRICO CIMOLAI S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομές - τελικές εργασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, και Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας. Έχει έδρα σε Fontanafredda, Ιταλία.