• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • δημητριακα

Αποτελέσματα για

Δημητριακα

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΈμπορος χονδρικής
  1. LIVIO FELLUGA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία LIVIO FELLUGA S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Φρούτα, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, και Φρούτα. Έχει έδρα σε Cormons, Ιταλία.

  2. CENTRO INTERCOMUNALE DI ESSICAZIONE MAIS

    Ιταλία

    Η εταιρεία CENTRO INTERCOMUNALE DI ESSICAZIONE MAIS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελαιούχα, και Ελαιούχα. Έχει έδρα σε Fontanafredda, Ιταλία.

  3. CEREALICOLA VIERIS

    Ιταλία

    Η εταιρεία CEREALICOLA VIERIS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελαιούχα, και Ελαιούχα. Έχει έδρα σε Castions Di Strada, Ιταλία.

  4. SIMONATO EZIO STEFANO INDIVIDUALE

    Ιταλία

    Η εταιρεία SIMONATO EZIO STEFANO INDIVIDUALE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελαιούχα, και Ελαιούχα. Έχει έδρα σε Morsano Al Tagliamento, Ιταλία.

  5. AGRARIA VAROTTO S.R.L.

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. AGRICOLA SAN GIORGIO S.P.A.

    Ιταλία

  2. CEREALI FACCA

    Ιταλία

  3. SOCIETA' AGRICOLA STERPO S.P.A.

    Ιταλία