• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • έπιπλα οικιακής χρήσης

Αποτελέσματα για

Έπιπλα οικιακής χρήσης

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΈμπορος λιανικής
  1. GASPARINI MATERASSI E MOBILI

    Ιταλία

    Η εταιρεία GASPARINI MATERASSI E MOBILI, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεβάτια, Πτυσσόμενα κρεβάτια, Προμήθειες για σομιέδες και στρώματα, Κρεβάτια, Πτυσσόμενα κρεβάτια, και Προμήθειες για σομιέδες και στρώματα. Έχει έδρα σε Codroipo, Ιταλία.

  2. HORM ITALIA SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία HORM ITALIA SRL, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ντιζάιν έπιπλα. Έχει έδρα σε Brugnera, Ιταλία.

  3. T.R.P. SAS

    Ιταλία

    Η εταιρεία T.R.P. SAS, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τραπέζια και καρέκλες για οργανισμούς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καρεκλες, και καρεκλες και τραπεζια. Έχει έδρα σε Manzano, Ιταλία.

  4. L'OCA BIANCA ED ALTRE STORIE DI BRESSANUTTI ALDARITA

    Ιταλία

    Η εταιρεία L'OCA BIANCA ED ALTRE STORIE DI BRESSANUTTI ALDARITA, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαφήμιση, γραφίστες και σχεδιαστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στυλίστες, Ντιζάιν έπιπλα, Στυλίστες, και Ντιζάιν έπιπλα. Έχει έδρα σε San Daniele Del Friuli, Ιταλία.

  5. MORAS TULLIO & LUIGI (S.N.C.)

    Ιταλία

    Η εταιρεία MORAS TULLIO & LUIGI (S.N.C.), είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακά έπιπλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταχειρισμένα έπιπλα, Βοηθητικά έπιπλα, Μεταχειρισμένα έπιπλα, και Βοηθητικά έπιπλα. Έχει έδρα σε Brugnera, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. I - BEDDING S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία I - BEDDING S.R.L., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεβάτια, σομιέδες και στρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κουβέρτες, καλύμματα και παπλώματα, Στρώματα, Κουβέρτες, καλύμματα και παπλώματα, και Στρώματα. Έχει έδρα σε Pavia Di Udine, Ιταλία.

  2. LIMM DI BETTUCCI MARA BETTUCCI ILARIA & C. S.A.S.

    Ιταλία

  3. IL TULIPANO S.R.L.

    Ιταλία