• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συνεδρια- συνεδριασεις- δεξιωσεις

Αποτελέσματα για

Συνεδρια- συνεδριασεις- δεξιωσεις

ΙταλίαΡώμη και ΛάτσιοΠάροχος υπηρεσιών
  1. NICOLAI RICEVIMENTI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία NICOLAI RICEVIMENTI S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων, και Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων. Έχει έδρα σε Roma, Ιταλία.

  2. ARCADIA EVENTI S.R.L.

    Ιταλία

  3. JOINING PEOPLE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία JOINING PEOPLE S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Roma, Ιταλία.

  4. WHITERICEVIMENTI S.R.L.

    Ιταλία

  5. CEC COMUNICAZIONE EVENTI CONGRESSI S.R.L.

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. RUBINO S.R.L.

    Ιταλία

  2. I.D.S. S.P.A.

    Ιταλία

  3. E20 EVENTI S.R.L.

    Ιταλία

  4. B2B CONSULTING S.R.L.

    Ιταλία

  5. S.D.C. SERVICE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία S.D.C. SERVICE S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Roma, Ιταλία.

  1. GIOLITTI CATERING SRL

    Ιταλία

  2. LUCIOLI TIZIANA

    Ιταλία

  1. ORGANIZZAZIONE AC S.R.L.

    Ιταλία

  2. VILLA DEI QUINTILI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία VILLA DEI QUINTILI S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων, υπηρεσια τελετων, και Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων. Έχει έδρα σε Roma, Ιταλία.

  3. MAURO IADEVAIA

    Ιταλία

  4. ANDIAMO SERVICES S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ANDIAMO SERVICES S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Roma, Ιταλία.

  5. COLASANTI CATERING S.R.L.

    Ιταλία

  6. NICO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία NICO S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Roma, Ιταλία.

  7. IDEA MEETING ROMA S.R.L.

    Ιταλία

  8. DOTCOM S.R.L.

    Ιταλία

  1. IL PUNTO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία IL PUNTO S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Formello, Ιταλία.

  2. JAKA CONGRESSI S.R.L.

    Ιταλία

  3. MOTIVATION M.I.C.E. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MOTIVATION M.I.C.E. S.R.L., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Roma, Ιταλία.

  4. LSG S.R.L.

    Ιταλία

  5. DUERRE CONGRESSI S.R.L.

    Ιταλία

  6. GAS COMMUNICATION S.R.L.

    Ιταλία

  7. GIA.MA S.R.L.

    Ιταλία

  8. SPAZIO CONGRESSI S.R.L.

    Ιταλία

  9. ARGONATH

    Ιταλία

  10. FOCUS EVENTI S.R.L.

    Ιταλία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν