... λειαίνει και τον θερμαίνει μέχρι θερμοκρασία 72°C.
Αφού γεμίσουν τα κατάλληλα δοχεία, η ρικότα μεταφέρεται σε θάλαμο ψύξης για να μειωθεί η θερμοκρασία στους 2°C σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Εξαιρετική φυσική, ή πολύ νόστιμη με προσθήκη σοκολάτας, ζάχαρης ή ρούμι. Στην κουζίνα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παρασκευάσει υπέροχα γλυκά ή τάρτες, αλλά και νόστιμα αλμυρά πιάτα όπως ραβιόλια και κανελόνια γεμιστά με ρικότα και σπανάκι. Διαθέσιμη σε θερμοσφραγισμένο δοχείο βάρους 0,150 κιλών σε σταθερό βάρος.
...Η συνάντηση των καλλιεργημένων μανιταριών και της ελιάς με την μαύρη τρούφα έχει δώσει ζωή σε μια εξαιρετική κρέμα με έντονη και αποφασιστική γεύση. Η αίσθηση του δάσους μόλις ανοίξει το βάζο πλημμυρίζει το περιβάλλον γύρω.
Συστατικά: καλλιεργημένα μανιτάρια (agaricus bisporus), ελιές, μαύρη καλοκαιρινή τρούφα (tuber aestivum Vitt.).
Συμβουλές: προτείνουμε την Κρέμα Τρούφας μας με κρέατα, τόσο λευκά όσο και κόκκινα, με αυγά, νόστιμη σε φέτες τοστ, σε μπρουσκέτες και κράκερ. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως γέμιση για τορτελίνια και ραβιόλια.
...πολτοποιημένες και κομμένες σε κύβους), ντοματίνια, όσπρια, μανιτάρια, αγκινάρες, ελιές, ραβιόλια, ρύζι και άλλα. Οι μηχανές μας κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα, τηρώντας όλες τις κανονιστικές διατάξεις της ΕΕ, με ταχύτητα στην αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση των διαφόρων μορφών των κουτιών, επιταχύνοντας τους χρόνους παραγωγής.
... ραβιόλια με ρικότα. Από τις εντερκότες με ρόκα, γρανα και βαλσάμικο, μέχρι τις ψητές ψαριές. Από τις λινγκουίνες με αστακό μέχρι το ρομπό με πατάτες και μαύρες ελιές. Απαραίτητα, κατά την χειμερινή περίοδο, είναι επίσης οι σούπες με κάστανα και πορτσίνι, οι τάρτες με πορτσίνι και τρούφα, οι ημιπαγωμένες κρέμες με κάστανα Montella IGP. Ο κατάλογος των κρασιών, αποτέλεσμα συνεχούς έρευνας, στοχεύει...