Μεγάλο ρετιρέ προς πώληση στη Μαρμπέλα, μόλις δύο βήματα από την παραλία, την παραλιακή λεωφόρο και το μαρίνα, πολύ κοντά στο εμβληματικό Ξενοδοχείο E...
{"Einsatzbereich":{"text":"- Οριζόντια χρήση – κατάλληλο για κάθετες CNC ελεγχόμενες φρέζες\n- Ιδανικό για χρήση σε κέντρα επεξεργασίας 5 αξόνων λόγω ...
Δημιουργία γνωμοδοτήσεων, εντοπισμός επικίνδυνων ουσιών και εκτίμηση κινδύνου, αναλύσεις, μετρήσεις και παραλαβές
• Δικαστική και εξωδικαστική δημιου...
Συνεργασία με τον σχεδιαστή
Οι χαρακτηριστικές ιδιότητες των αγκυρώσεων Bossong καθορίζονται με βάση τις συγκεκριμένες παραμέτρους κάθε έργου, καθώς κ...
Εκτοί - ισχυρή παρουσία
Η KorkStone συνδυάζει τις ευχάριστες ιδιότητες του φελλού με την εμφάνιση ενός δαπέδου από πέτρα. Μέσω της επικάλυψης "Hot Co...
Οι λογικές λειτουργίες παρέχουν μια ασφαλή και ελεγχόμενη ροή αγαθών στη γραμμή μεταφοράς, ξεκινώντας και σταματώντας σε καθορισμένα τμήματα της γραμμ...
«Οι πράκτορές μας χρειάζονται τα καλύτερα εργαλεία για τους πελάτες μας. Με το Venezia μπορούμε να προσαρμόσουμε αυτά τα εργαλεία για κάθε έργο μαζί μ...
Prosciutto cotto prodotto με τα καλύτερα φρέσκα μπούτια που έχουν επιλεγεί, αρωματισμένο απαλά με μια βράση μπαχαρικών σε άνθη.
Αυτή η παραδοσιακή πρ...
Για τον κλασικό μεξικανικό στιφάδο - πικάντικο, καυτερό, φρουτώδες και ελαφρώς γλυκό - δεν χρειάζεται να ψάξετε πια στα μυστικά συνταγών των παλιών Ιν...
Bife Angosto
Striploin
Lomo Bajo
Faux Fillet
Contro Filetto
Προέλευση: Αργεντινή, Ουρουγουάη, Βραζιλία, Αυστραλία, Ιρλανδία και Πολωνία
Θερμοκρασία α...
Το αλατισμένο μπέικον, ή αλατισμένο χοιρινό κοιλιά, είναι μια παραδοσιακή πορτογαλική λιχουδιά που έχει τελειοποιήσει η Monte Safira. Φτιαγμένο από τα...
Η Viande arrière είναι μια δημοφιλής επιλογή για τους λάτρεις του κρέατος, προσφέροντας μια τρυφερή υφή και μια πλούσια γεύση που αναδεικνύει τα αγαπη...
Εξερευνήστε την προσφορά μας για ολόκληρο βόειο σε κρέας, ιδανικό για επαγγελματίες κρεοπώλες και λάτρεις του ποιοτικού κρέατος. Κάθε κρέας προέρχεται...
Χοιρινό Μπριζόλα Μπέρκσαϊρ
Χοιρινό Μπριζόλα Μπέρκσαϊρ
Σκεφτείτε την κοιλιά του χοίρου ως λίπος με το κρέας ακόμα πάνω της. Οι σεφ αγαπούν να χρησιμοπο...