...Το Mondano Barrel είναι ένα τζιν που παράγεται στην Ιταλία από την PEDRO FERREIRA.
Με την πρώτη ματιά, φαίνεται ελαφρώς χρυσό.
Το μπουκέτο αρωμάτων υποδηλώνει ξυλώδεις νότες στη μύτη, ισορροπημένες με πικάντικες νότες ροζ πιπεριού.
Στο στόμα, είναι πλούσιο και απαλό; η γεύση είναι πολύπλοκη και σίγουρα επίμονη, με μια γλυκιά επίγευση από σύκο.
...
Νεφελώστε το προϊόν ομοιόμορφα στο τρίχωμα της γάτας προστατεύοντας τα μάτια, τη μύτη και το στόμα.
Αφήστε να δράσει για μερικά λεπτά.
Μασάζ απαλά μέχρι να φτάσετε στο δέρμα.
Βουρτσίστε αφαιρώντας κόμπους, βρωμιά και νεκρές τρίχες.
Αν χρειάζεται, στεγνώστε με μια μαλακή πετσέτα.
...Βιτίνιο: 60% Μερλό, 40% Καμπερνέ Σαβινιόν | Χρώμα: κόκκινο ρουμπινί, με βιολετί ανταύγειες και τείνει προς το γρανάτη με την παλαίωση | Οσμή: κρασί μεγάλης κομψότητας. Ανιχνεύονται φρουτώδεις αρώματα όπως το μύρτιλο και η βατόμουρο, με καβουρδισμένες και βανιλιές νότες υψηλής ποιότητας | Γεύση: στο στόμα παρουσιάζεται ξηρό, ζεστό και γεμάτο. Οι τανίνες είναι αισθητές, αλλά με απαλό τρόπο χάρη στη διάρκεια παραμονής σε βαρέλι.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ: Εξαιρετικό κρασί με ψητά κρέατα, ιδιαίτερα χοιρινό, αρνί και κατσίκι. Συμπληρώνει καλά την κυνηγετική τροφή. Κρασί και για διαλογισμό.