...φυσικά αρώματα.
Η εταιρεία λειτουργεί σύμφωνα με την εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία, σε καθεστώς αυτοελέγχου και σύμφωνα με τις αρχές του συστήματος HACCP. Η εταιρεία εφαρμόζει διαδικασίες καθαρισμού και απολύμανσης, απεντόμωσης και υγειονομικών ελέγχων, και διενεργεί μικροβιολογικούς και χημικούς ελέγχους σε πρώτες ύλες, ημιτελή προϊόντα, τελικά προϊόντα και σε διαδικασία επεξεργασίας δείγματος. Το φρέσκο προϊόν καταψύχεται στους -20° C, σύμφωνα με τον κανονισμό CE 853/04. Οι γνωστοί αλλεργιογόνοι παράγοντες επισημαίνονται με έντονα γράμματα σύμφωνα με τις νομικές διατάξεις.