• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • παραγωγη κονσερβων με ψαρι

Αποτελέσματα για

Παραγωγη κονσερβων με ψαρι

ΙταλίαΝεάπολη και Καμπάνια
  1. DELFINO BATTISTA

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Μετά τον πόλεμο, ο Pasquale Battista άνοιξε στην Τσετάρα μια μικρή κονσερβοποιία, την οποία λειτουργούσε με πολλή αγάπη και υπερηφάνεια μέχρι τη δεκαετία του 90'. Με το πέρασμα του χρόνου, η γεύση των προϊόντων μας δεν άλλαξε, όπως και οι φάσεις της παραγωγικής διαδικασίας και της προσεκτικής επιλογής των πρώτων υλών. Όλες αυτές οι φάσεις πραγματοποιούνται με εξαιρετική προσοχή, προκειμένου να διασφαλίζεται η συμμόρφωση με όλα τα ισχύοντα πρότυπα παραγωγής και τους νόμους.

  2. CANTINE IANNELLA S.N.C. DI IANNELLA MARIANTONIETTA

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η CANTINE IANNELLA 1920 βρίσκεται στο Cuso ιδρύθηκε το 1920 από τον πρόγονο της οικογένειας Giovanni Iannella, αρχικά είχε μια παραγωγή που περιοριζόταν μόνο σε 50 hl κρασιού. Τα κρασιά που παρήγαγε ήταν το Aglianico (που έκανε διάσημο αυτό το μικρό χωριό των Σαμνιτών, μετά την αναγνώριση του DOC) και το Coda di volpe. Η δεκαετία του ενενήντα σηματοδοτεί μια σημαντική στροφή,

  3. ITTIMAR

    Ιταλία

    Η εταιρεία ITTIMAR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιημένα ψάρια, θαλασσινά και σαλιγκάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταποίηση τροφίμων, κονσερβες ψαριου, κονσερβες θαλασσινων, και Μεταποίηση τροφίμων. Έχει έδρα σε Cicciano, Ιταλία.