• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κηπουρικη- φυτοκομια - μηχανηματα και συσκευες

Αποτελέσματα για

Κηπουρικη- φυτοκομια - μηχανηματα και συσκευες

ΙταλίαΝεάπολη και Καμπάνια
  1. DFL S.R.L

    Ιταλία

    Η εταιρεία DFL S.R.L, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερία οικοδομών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, εργαλεια, Οικοδομές - κιγκαλερία, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και ειδη για μαστορεματα. Έχει έδρα σε Sala Consilina, Ιταλία.

  2. CANDILENO SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία CANDILENO SRL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις αρδευσης. Έχει έδρα σε Casoria, Ιταλία.

  3. DI PIETRO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DI PIETRO S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Venticano, Ιταλία.

  4. POLLIO GIUSEPPE

    Ιταλία

    Η εταιρεία POLLIO GIUSEPPE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Κλαδευτικά μηχανήματα, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, και Κλαδευτικά μηχανήματα. Έχει έδρα σε Massa Lubrense, Ιταλία.

  5. M.A.R.

    Ιταλία

    Η εταιρεία M.A.R., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Δασοκομία και δενδροκομία - μηχανές και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Δασοκομία και δενδροκομία - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Sala Consilina, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ARMANDO MOTOR SERVICE DI MANNA NUNZIATA E C. S.A.S.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ARMANDO MOTOR SERVICE DI MANNA NUNZIATA E C. S.A.S., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Κινητήρες και ανταλλακτικά, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Κινητήρες και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Poggiomarino, Ιταλία.

  2. S.A.TE.S S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία S.A.TE.S S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Τρακτέρ με ερπύστριες, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Τρακτέρ με ερπύστριες. Έχει έδρα σε Vitulazio, Ιταλία.

  3. AGRI VAL SELE S.R.L.

    Ιταλία

  4. AGRICOLA ADINOLFI S.A.S. DI ADINOLFI SERGIO

    Ιταλία

  5. D'ADDIO ANTONIO

    Ιταλία

  1. SORGENTE LUIGI

    Ιταλία

  2. GREEN PLASTIC SERVICE DI ANTONIO BOTTARI S.R.L.

    Ιταλία

  1. FARAONE GIACOMO SAS

    Ιταλία

  2. LINEA VERDE S.R.L.

    Ιταλία

  3. GIACCIO TRATTORI S.R.L.

    Ιταλία

  4. PALOMBA SERVICE DI PALOMBA ROSARIO

    Ιταλία

  5. DI GENNARO EDILIZIA S.R.L.

    Ιταλία