... έντονο από άποψη φρουτώδους γεύσης, αγαπιέται στο τραπέζι από την πλειοψηφία των γεύσεων, ακόμη και από τα παιδιά.
Τέλειο ωμό σε κάθε είδους πιάτο: σαλάτες, ψάρι, λευκό κρέας, σούπες οσπρίων, λαχανικά. Σε ψητό κρέας, θαλασσινές σαλάτες, σάλτσες και γαλακτώματα. Στο μαγείρεμα χρησιμοποιείται για την παρασκευή σαλτσών, ντιπ και τηγανητών.
... και φρέσκο άρωμα.
Αυτή η ζυμωμένη μίξη φασολιών σόγιας, σιταριού, αλατιού και μύκητα koji είναι ένα από τα πιο χρησιμοποιούμενα καρυκεύματα στην Ιαπωνία, πολυλειτουργική σάλτσα κατάλληλη για να καρυκεύει σούπες ζυμαρικών, ramen, sushi, okonomiyaki, shabu shabu και πολλά άλλα.
Δεν υπάρχει πραγματικά κανένας αντικαταστάτης για τη σάλτσα σόγιας.
Υπάρχουν πολλές ποικιλίες για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένων της σκούρας σάλτσας σόγιας, της ανοιχτής σάλτσας σόγιας, της σάλτσας σόγιας με χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο και της σάλτσας σόγιας ολόκληρης ή marudaizu.
... - νιφάδες δημητριακών - τοσκανικές σούπες - Τουριστική φιλοξενία: στη Σιένα στο Bioagriturismo Vigliano στα 2 αγροτόσπιτά μας στη Σιένα: Podere Cartaio και Podere Poggio al Sole - Τουριστική φιλοξενία στη Φλωρεντία: Villa Panzano. Άμεσες πωλήσεις στο κατάστημα της επιχείρησης, Podere Le Casacce - Για τους επισκέπτες μας: γεύματα με τα βιολογικά μας προϊόντα.
...ΣΑΛΤΣΕΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ
Η Ιδέα
Δημιουργία σαλτσών "έτοιμων προς χρήση" για να ετοιμάσετε σε λίγα δευτερόλεπτα τα πιο δημοφιλή πιάτα των παράκτιων περιοχών της Μεσογείου όπως: Ζυμαρικά, Ριζότο, Πίτσα, Μπρουσκέτες, Κους Κους, Σούπες, Βελουτέ και Πολέντα.
Η Παράδοση
Χρησιμοποιούμε μόνο τις πιο παλιές πρώτες ύλες της μεσογειακής κουζίνας όπως: Ψάρι από τη Μεσόγειο FAO 37, Ελαιόλαδο...