• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σταφυλι

Αποτελέσματα για

Σταφυλι

ΙταλίαΜπολόνια και Εμίλια - ΡομάνιαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. STRAZZARI SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία STRAZZARI SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί αμπελουργίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οινολογικα μηχανηματα, καδοι για σταφυλια, και γεωργικα ρυμουλκουμενα. Έχει έδρα σε Osteria Grande, Ιταλία.

  2. CANTINE BRUSA

    Ιταλία

    Η εταιρεία CANTINE BRUSA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυμοί, συμπυκνωμένοι ή σε σκόνη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μούστο σταφυλιού για χυμούς φρούτων, χυμός σταφυλιού, και συμπυκνωμενοι χυμοι φρουτων. Έχει έδρα σε Toscanella Di Dozza, Ιταλία.

  3. TAMPIERI SPA

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία Tampieri Spa κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή ακατέργαστων και ραφιναρισμένων φυτικών ελαίων για ζωοτεχνική χρήση ή χρήση σε καύσιμα. Η επιχείρηση διαθέτει εγκαταστάσεις για την επεξεργασία των υποπροϊόντων της οινοποίησης. Προϊόντα ραφιναρισμένων ελαίων τροφίμων και ακατέργαστα, αλκοόλες, αποσταγμένα προϊόντα, γκράπα και αλεύρια για ζωοτεχνική και ταρτρατική χρήση, εύφλεκτα πλαίσια για καύσιμα. Ηγέτης στην Ευρώπη για την παραγωγή ελαίου από κουκούτσια σταφυλιού.

  4. STRAZZARI SRL

    Ιταλία

    Η επιχείρηση Strazzari δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής και του εμπορίου μηχανημάτων και προϊόντων για την οινολογία, δίνοντας μεγάλη προσοχή στις απαιτήσεις των πελατών και παρέχοντας τις καλύτερες λύσεις στα προβλήματα. Η Strazzari υλοποιεί αντλίες κάθε είδους για την οινολογική βιομηχανία, χοάνες σταφυλιών και ρυμουλκά μεταφοράς. Η Strazzari βασίζεται σε έναν εξειδικευμένο και καταρτισμένο προσωπικό, ικανό να παρέχει σωστές συμβουλές.

  5. CONSORZIO MARCHIO STORICO DEI LAMBRUSCHI MODENESI

    Ιταλία

    Η ιστορία της περιοχής Λαμπρούσκο ανέκαθεν κυρίευε τους ποιητές και τους συγγραφείς της κλασσικής εποχής (Βιργίλιος, Κατόν) οι οποίοι αναφέρουν στα έργα τους τη "Labrusca Vitis", μια άγρια ποικιλία σταφυλιών που παράγου φρούτα με έντονη γεύση. Το Lambrusco, ερυθρός αφρώδες οίνος, με λαμπερή κόκκινη όψη, σερβίρεται σε θερμοκρασία μεταξύ 12 και 14°C για να εκμεταλλευτεί πλήρως τα αρώματα του και γεννήθηκε στη Μοδένα για να κατακτήσει της εγχώριες και διεθνείς αγορές στη συνέχεια.