• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κηπουρικη- φυτοκομια και ανθοπωλεια - ειδη και εξοπλισμος

Αποτελέσματα για

Κηπουρικη- φυτοκομια και ανθοπωλεια - ειδη και εξοπλισμος

ΙταλίαΜιλάνο και ΛομβαρδίαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. ERBA SINTETICA 24

    Ιταλία

    Η εταιρεία ERBA SINTETICA 24, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χλωοταπητες, συνθετικο χορταρι για αθλητικες εγκαταστασεις, ειδη για τον κηπο, και γηπεδα ποδοσφαιρου με συνθετικο χλοοταπητα. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

  2. PLASTEC S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PLASTEC S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ειδη για ανθοπωλεις. Έχει έδρα σε Palestro, Ιταλία.

  3. CASTELFLORA

    Ιταλία

    Η εταιρεία CASTELFLORA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους δημιουργια κηπου. Έχει έδρα σε Olgiate Comasco, Ιταλία.

  4. STEA

    Ιταλία

    Η εταιρεία STEA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Κλαδευτικά μηχανήματα, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, και Κλαδευτικά μηχανήματα. Έχει έδρα σε Trescore Balneario, Ιταλία.

  5. VERDEVIP S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία VERDEVIP S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γιορτές και πάρτυ - αντικείμενα και διακοσμήσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Τεχνητά φυτά, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, και Τεχνητά φυτά. Έχει έδρα σε Ponteranica, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PLASTOPAK S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PLASTOPAK S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές συσκευασίες, Συσκευασίες για τρόφιμα, Πλαστικές συσκευασίες, και Συσκευασίες για τρόφιμα. Έχει έδρα σε Dorno, Ιταλία.

  2. IBEA (S.P.A.)

    Ιταλία

    Η εταιρεία IBEA (S.P.A.), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπευτικά εργαλεία, και Κηπευτικά εργαλεία. Έχει έδρα σε Luisago (CO), Ιταλία.

  3. RESINE ISOLANTI O. DIENA S.R.L.

    Ιταλία

  4. NEGRI S.R.L.

    Ιταλία

  5. DITTA SPAZIO VERDE S.D.F. DI GARBINI & C.

    Ιταλία

  1. ZAMBELLI PAOLO

    Ιταλία

  2. VERGANI ANGELO & C.

    Ιταλία

  1. SOCIETA' RE-BE COSTRUZIONI IN MATERIALI FERROSI

    Ιταλία

  2. MARAZZINI ERNESTO (S.P.A.)

    Ιταλία

  3. VILLA & SPREAFICO

    Ιταλία