...Τα μονομπλόκ 'RT-PK' έχουν σχεδιαστεί για τη συσκευασία υγρών και παχύρρευστων προϊόντων, όπως γιαούρτι, προβιοτικά, γάλα, υγρή κρέμα, σάλτσες, σιρόπια και αλείμματα, σε μπουκάλια και βάζα με πλαστικά καπάκια που είναι προφιλτερωμένα με βίδα ή πίεση. Οι μηχανές περιλαμβάνουν: Σταθμός πλήρωσης, μονός ή πολυκέφαλος. Η πλήρωση γίνεται με σύστημα όγκου, μέσω περιστροφικών αντλιών από ανοξείδωτο...
...Κρέμα φουντουκιού ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ (gluten free) ιδανική για να γαρνίρετε και να προσθέσετε γεύση στον καφέ σας, στα γλυκά σας, στο γιαούρτι και στο παγωτό.
Ανακινήστε πριν από τη χρήση.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: ζάχαρη, φυτικό λάδι (ηλιέλαιο, φοινικέλαιο), φουντούκια (8%), αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη, άπαχο κακάο 10-12% βουτύρου κακάου, λακτόζη, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας, άρωμα, φυσικό άρωμα βανίλιας, αντιοξειδωτικό: εκχύλισμα δεντρολίβανου. Μπορεί να περιέχει ίχνη άλλων ξηρών καρπών.
...Ανάμεσα στα γαλακτοκομικά προϊόντα, παρουσιάζουμε πολλές κατηγορίες προϊόντων. Ορισμένα προέρχονται από πρώτες ύλες σε μορφή σκόνης, όπως βούτυρο, μασκαρπόνε, κρέμα και γιαούρτι, ενώ άλλα προέρχονται από ενδιάμεσες φάσεις τεχνολογικών διαδικασιών, όπως το βουτυρόγαλα (υποπροϊόν της επεξεργασίας του βουτύρου). Ο ορός γάλακτος (υπόλειμμα της διαδικασίας τυροκόμησης) είναι διαθέσιμος σε μορφές σπρέι...
...Παραγωγή γαλακτικών ζυμών, λυοφιλοποιημένων ή κατεψυγμένων, για κάθε ανάγκη, με άμεση και έμμεση εισαγωγή.
Γαλακτικοί ζυμοί εκκίνησης για γιαούρτι, τυριά (σκληρά, ημι-σκληρά και μαλακά), ζυμωμένο γάλα, κρέμα, βούτυρο και κάθε εφαρμογή στον τομέα των γαλακτοκομικών προϊόντων.
- Lyofast αποτελείται από καλλιέργειες λυοφιλοποιημένων γαλακτικών ζυμών που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για άμεση εισαγωγή...
...φρούτα και χυμούς φρούτων προς δωρεάν χρήση των επισκεπτών οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας; στην κουζίνα σερβίρεται κάθε πρωί το πρωινό, το οποίο είναι πάντα συμπεριλαμβανόμενο στην τιμή του δωματίου: φρέσκοι κρουασάν με κρέμα, μαρμελάδα ή ολικής αλέσεως; γάλα (ζωικό ή φυτικό), καφές, τσάι, γιαούρτι, μπισκότα, διάφορα σνακ; το τυπικό ιταλικό γλυκό πρωινό. Η διαμονή στο Bed & Breakfast Michelangelo...
...κρέμα, βούτυρο, τυριά, γιαούρτι...), ολοκληρωμένα εργοστάσια για τη διαδικασία του ορού γάλακτος, εργοστάσια για την παραγωγή ποτών με βάση το γάλα, καφέ (ποτό καπουτσίνο κ.λπ.), εργοστάσια για την παραγωγή μπύρας.
... κ.λπ.), ο τελικός πελάτης θα μπορέσει να δροσιστεί με αυτό το εξαιρετικό ρόφημα. Η γρανίτα μας έχει πολλούς γεύσεις: Λεμόνι, Φράουλα, Μέντα, Πορτοκάλι, Πεπόνι, Αμύγδαλο και πολλές άλλες γεύσεις κατόπιν αιτήματος σας. Η κρέμα έχει γεύσεις: Καφές, Φουντούκι, Αμύγδαλο και πολλές άλλες γεύσεις κατόπιν αιτήματος σας. Το σορμπέ έχει βελούδινη γεύση: Λεμόνι, Μανταρίνι, Ροζ Γκρέιπφρουτ, Πορτοκάλι, Φράουλα...
Η Granarolo είναι ο πιο σημαντικός Ιταλός παραγωγός φρέσκου γάλακτος. Η επιχείρηση του Ομίλου είναι κατανεμημένη σε 3 κύριες περιοχές: γάλα και κρέμα; γιαούρτι και γαλακτοκομικά προϊόντα, στα οποία προστίθενται και άλλα προϊόντα (π.χ.: επιδόρπια, βούτυρο, αυγά, μπεσαμέλ). Με την εξαγορά του ομίλου Yomo, το χαρτοφυλάκιο της επιχείρησης έχει δει σημαντική αύξηση του βάρους της περιοχής του γιαουρτιού και, με την εξαγορά της Lat Bri, ανοίγονται περαιτέρω σημαντικές εξελίξεις στον τομέα των γαλακτοκομικών προϊόντων.