... Ουγκάντα είναι της ποικιλίας Robusta με γεμάτο σώμα και εξαιρετική υφή.
Ινδονησία: Ένα τέλειο μείγμα Robusta με απαλό άρωμα και ελαφριά καραμέλα.
Ονδούρα: Ισορροπημένος και γεμάτος σώμα με γλυκό και γλυκόριζα άρωμα.
Περού: Λεπτοκατασκευασμένος καφές με άμεση φρουτώδη και κακάο επίγευση. Γεμάτος και κρεμώδης με έντονη επίγευση. Ένας καφές εσπρέσο με απαλό και διαρκές άρωμα και άρωμα φουντουκιού και σοκολάτας.
... φρουτώδεις νότες του. Όλοι αυτοί οι καφέδες έχουν επιλεγεί και αναμειχθεί με τη μέγιστη προσοχή. Χάρη στη καλή του δομή και την επίμονη επίγευση του, ο Espresso μπορεί να απολαύεται σε κάθε στιγμή της ημέρας και είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μείγματα εσπρέσο στον κόσμο από την ποικιλία μας.
...Ποιοτική Μείξη για Πιστοποιημένο Ιταλικό Εσπρέσο.
Μια εκλεπτυσμένη μίξη κόκκων καφέ από τις καλύτερες ποικιλίες Arabica και Robusta, για έναν απαλό και αρωματικό, αλλά ταυτόχρονα γεμάτο σώμα εσπρέσο με σοκολατένια επίγευση, βελούδινη κρέμα και φρουτώδεις, λουλουδάτους τόνους.
...Μείγμα που δημιουργείται συνδυάζοντας έναν εξαιρετικό καφέ Robusta με απαλό άρωμα και γεμάτη, πλούσια γεύση, με μακρύ και διαρκή επίγευση; ποιοτικοί καφέδες προερχόμενοι από την Αφρική και την Κεντρική Αμερική, καβουρδισμένοι σκούρα.
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Διανομή
Υπηρεσία
...Ο καφές μας παρασκευάζεται με μείγματα κόκκων από διάφορες ποικιλίες και προελεύσεις, επεξεργασμένα με τη μέθοδο πλυσίματος: οι καρποί μετά τη συγκομιδή απογυμνώνονται, απομακρύνονται οι κολλώδεις ουσίες, πλένονται και στη συνέχεια ξηραίνονται. Απογυμνώνονται μέσω μηχανών, στη συνέχεια τοποθετούνται σε δεξαμενές που περιέχουν νερό για να αφαιρεθεί η κολλώδης ουσία μέσω της επεξεργασίας.
Αυτοί οι πλυμένοι καφέδες έχουν οργανοληπτικά χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας.
...Οι καλύτεροι καφέδες που εισάγονται από όλο τον κόσμο. Οι αρωματισμένοι καφέδες μας αποτελούνται από 100% αραβικό με προσθήκη αρώματος. Τέλος, επιλέξαμε τον καλύτερο ιταλικό εσπρέσο.
... ΒΡΑΖΙΛΙΑ, την ΑΙΘΙΟΠΙΑ και την ΚΟΛΟΜΒΙΑ. Έχουν χρησιμοποιηθεί όλοι οι καφέδες που έχουν υποστεί επεξεργασία με τη μέθοδο υγρής επεξεργασίας και έχουν επιλεγεί χωρίς ελαττώματα. Ο MOROLA intenso είναι ένας καφές κατάλληλος για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Καθόλου πικρός, είναι εξαιρετικά ευχάριστος να πίνεται σκέτος ή το πολύ με μια μόνο πρέζα ζάχαρης. Έχει μια γλυκύτητα τυπική του καραμέλας και του βάφλας με αρώματα βανίλιας. Αν μπορείτε, μην παραλείψετε να τον πιείτε σε μια ζεστή κεραμική κούπα: θα σας φαίνεται σαν άλλος καφές.
Τοσκανική καβουρδιστήρια που δημιουργεί μείγματα καφέ Arabica/Robusta για καφέ σε κόκκους, αλεσμένο, σε κάψουλες ή σε φίλτρα. Η αλυσίδα παραγωγής είναι εντελώς εσωτερική στην επιχείρηση (το μότο μας είναι 'από τον πράσινο καφέ στην κούπα'), και από το 2016 παράγουμε κάψουλες σε τέσσερις διαφορετικές μορφές: συμβατές με μηχανές Nespresso, Lavazza A Modo Mio, Lavazza Blue και Espresso Point. Η γκάμα...
...Η ελαφρότητα του καφέ Cor στις πρακτικές κάψουλες καφέ ή σε μεμονωμένες δόσεις.
Είναι ο καλύτερος τρόπος για να γευτείτε έναν πραγματικό ελαφρύ εσπρέσο, χωρίς καφεΐνη, στο σπίτι όπως σε ένα καφέ; με ελαφριά και αρωματική γεύση... για όσους θέλουν να αποφύγουν την καφεΐνη χωρίς να στερηθούν την απόλαυση ενός καλού εσπρέσο... με λιγότερο από 0,10% καφεΐνη.
Η ένταση του καφέ δεν εξαρτάται μόνο από το ποσοστό καφεΐνης, αλλά και από την καβουρδισμένη διαδικασία; γι' αυτόν τον λόγο, ο Αραβικός καφές από τη Νότια Αμερική με λίγο Ρομπούστα, καβουρδίζεται γρήγορα ενισχύοντας το άρωμά τους.
...Διαθέτουμε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για την καβουρδιστική και τη συσκευασία των εκλεκτών μιγμάτων μας, τηρώντας την αρχαία παράδοση του ιταλικού εσπρέσο. Οι καφέδες που επεξεργαζόμαστε προέρχονται από τις καλύτερες φυτείες της Νότιας και Κεντρικής Αμερικής, της Αφρικής και της Ασίας.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ '40…
…στην καρδιά της Ρώμης, μπροστά από το Κολοσσαίο, γεννιέται...
... στους καλύτερους καφέδες με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Όταν μετακόμισα στην Ιταλία, συνδύασα αυτές τις γνώσεις του πράσινου καφέ με την αγάπη και τη μελέτη του ιταλικού εσπρέσο. Ταυτόχρονα, διατήρησα και καλλιέργησα τις συνεργασίες με τους καλλιεργητές στην προέλευση, εξασφαλίζοντας έτσι τον έλεγχο των κόκκων από τα πρώτα στάδια της παραγωγής. Χάρη σε αυτήν την ιστορία μου, ίδρυσα τη Samba...
Είμαστε μια ιταλική εταιρεία καβουρδίσματος, που παράγει έναν από τους πιο εκτιμημένους καφέδες για έναν τέλειο εσπρέσο. Επιλέγουμε μόνο τους καλύτερους κόκκους στον κόσμο για να παράγουμε διάφορες μίξεις που ταιριάζουν σε κάθε γούστο.
Αν ψάχνετε για έναν καφέ με καλή γεύση και ανταγωνιστική τιμή για να εισάγετε στη χώρα σας, θα μπορούσαμε να είμαστε ο συνεργάτης σας για μια αμοιβαία επωφελή συνεργασία.
... δυνατόν να απολαύσετε τους καφέδες μας σε διάφορες μορφές: κόκκοι, κάψουλες, αλεσμένος και συμβατές κάψουλες. Για να συνοδεύσουμε τον πελάτη σε κάθε φάση, έχουμε δημιουργήσει μια γραμμή κομψών και λειτουργικών αξεσουάρ, παρέχουμε δωρεάν υποστήριξη από τους τεχνικούς της εταιρείας μας και δίνουμε σε ενοικίαση όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για να ξεκινήσει αποτελεσματικά μια επιχείρηση. Κάθε εξοπλισμός που παρέχεται είναι πιστοποιημένος Espresso Italiano. Επιλέγοντας το Caffè Tre Ceri σημαίνει επιλέγοντας την ποιότητα του καφέ εσπρέσο, παρασκευασμένου με την φροντίδα και την αγάπη της ιταλικής τέχνης.
... ανοίγει κόσμους απροσδόκητης απόλαυσης. Μόνο έτσι καταφέρνουμε να παράγουμε τον καλύτερο καφέ σε κόκκους για έναν αυθεντικό ιταλικό εσπρέσο.
Κάθε μέρα, στην καφετέρια μας, επιλέγουμε, αναμειγνύουμε και καβουρδίζουμε τέλεια τους καλύτερους ακατέργαστους καφέδες του κόσμου, συσκευάζοντάς τους εντός 24 ωρών από το καβούρδισμα. Με αυτόν τον τρόπο, συσκευάζοντας τον φρέσκο καφέ σε ολόκληρους κόκκους...