• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • προμηθειες για ξενοδοχεια- μπαρ- εστιατορια και συλλογικες εγκαταστασεις

Αποτελέσματα για

Προμηθειες για ξενοδοχεια- μπαρ- εστιατορια και συλλογικες εγκαταστασεις - Κατασκευαστής Παραγωγός - Ιταλία

ΙταλίαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. SIDA PIROLISI SRLS

    Ιταλία

    Η εταιρεία SIDA PIROLISI SRLS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταλλικες διαρρυθμισεις, και προμηθειες για ξενοδοχεια, μπαρ, εστιατορια και συλλογικες εγκαταστασεις. Έχει έδρα σε Fabriano, Ιταλία.

  2. RIGA INTERNTIONAL

    Ιταλία

    Η εταιρεία RIGA INTERNTIONAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προμηθειες για ξενοδοχεια, μπαρ, εστιατορια και συλλογικες εγκαταστασεις, φουρνοι μικροκυματων, και εξοπλισμοι για το μαγειρεμα των τροφιμων στον τομεα της βιομηχανιας. Έχει έδρα σε Lana, Ιταλία.

  3. TRIX GOMMA SAS

    Ιταλία

    Η εταιρεία TRIX GOMMA SAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προμηθειες για ξενοδοχεια, μπαρ, εστιατορια και συλλογικες εγκαταστασεις. Έχει έδρα σε Garbagnate Milanese, Ιταλία.

  4. LEONE SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία LEONE SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προμηθειες για ξενοδοχεια, μπαρ, εστιατορια και συλλογικες εγκαταστασεις, προμηθειες για εστιατορια, και αναλώσιμα για ξενοδοχεία. Έχει έδρα σε Lugo, Ιταλία.

  5. ALI SPA

    Ιταλία

    Η εταιρεία ALI SPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προμηθειες για ξενοδοχεια, μπαρ, εστιατορια και συλλογικες εγκαταστασεις. Έχει έδρα σε Cernusco Sul Naviglio, Ιταλία.