Η Eli.S.An Natural Food είναι μια νέα εταιρεία με καινοτόμες ιδέες αλλά με μια βαθιά πεποίθηση: είμαστε αυτό που τρώμε. Έτσι, από μια προσεκτική επιλογή πρώτων υλών, γεννιέται η Pastaelisan, ένα προϊόν, αυστηρά made in Italy, που συνδυάζει παράδοση, καινοτομία και έρευνα. Σκληρό σιτάρι 100% ιταλικό, χάλκινες μήτρες, μικροβιολογικά καθαρό νερό, αργή ξήρανση, χειροποίητη παραγωγή και νέες ιδέες...
... αποδόμηση" της γλουτένης, της πολύτιμης ουσίας που περιέχεται στο σιτάρι. Φάση πίεσης και διαμόρφωσης: από την πρέσα, η ζύμη πιέζεται αργά από μια κοχλία εναντίον μιας μήτρας από μπρούντζο, με μέτρια πίεση για να διατηρηθούν τα χαρακτηριστικά της γλουτένης και των υδατανθράκων. Για κάθε μορφή ζυμαρικών υπάρχει μια ειδική μήτρα από μπρούντζο. Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά μήτρες από μπρούντζο, οι οποίες...
... προϊόντα. Όλα τα τελικά προϊόντα και/ή οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται αναλύονται εκ των προτέρων σε πιστοποιημένα εργαστήρια ανάλυσης. Η παραγωγή των ζυμαρικών γίνεται με παραδοσιακό τρόπο, μόνο με βιολογικές αλεύρες και εμφιαλωμένο ολιγομεταλλικό νερό, με χάλκινες μήτρες και ξήρανση σε χαμηλή θερμοκρασία.
Η εταιρεία μας παράγει ζυμαρικά από σιμιγδάλι σκληρού σίτου με παραδοσιακό τρόπο, αλλά με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, ακολουθώντας μια εντελώς παραδοσιακή διαδικασία, όπως η αργή και μακρά ξήρανση (περίπου 3-4 ημέρες) σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες (40°-45°). Οι μήτρες είναι αποκλειστικά από ορείχαλκο, για μια μοναδική πορώδη υφή. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την ειδική επιλογή σιμιγδαλιού μας και την τέχνη του Μάστερ Ζυμαρικών μας, δημιουργούν ένα μοναδικό προϊόν.