Με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στον τομέα, η Bioaltech είναι ηγέτης στον τομέα των περιβαλλοντικών βιοτεχνολογιών, αφοσιωμένη στην ανάπτυξη καινοτόμων και βιώσιμων λύσεων.
Γεννημένη από το πάθος για τις φυσικές τεχνολογίες, η εταιρεία επικεντρώνεται στις εξαιρετικές δυνατότητες των φυτών και των βιοδραστικών ενώσεων που προέρχονται από τα φύκια για τη βελτίωση της ανθρώπινης ευημερίας μέσω φυσι...
...Η τάρτα με μαύρη σοκολάτα είναι ένα νόστιμο γλυκό που μαγεύει τις αισθήσεις, ιδανικό για τους λάτρεις της σοκολάτας. Αυτή η λιχουδιά αποτελείται από μια τραγανή βάση από ζύμη, ψημένη στην τελειότητα για να προσφέρει εκείνη την βουτυρώδη και αφράτη υφή που λιώνει στο στόμα. Η καρδιά της τάρτας είναι μια πλούσια και βελούδινη γέμιση από μαύρη σοκολάτα, έντονη και βαθιά, που δημιουργεί μια υπέροχη...
... απολαύσετε τις νότες σοκολάτας πιο κοντά στο κακάο αναμειγμένες με τις πιο γλυκές πλευρές των φρούτων.
Τοποθεσία: Νότος του Μίνας
Φάρμα: Santa Hedwirges
Διαδικασία: Φυσική
ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ: Μούρα, αχλάδι, ξηροί καρποί και μαύρη σοκολάτα
Διαστάσεις: 13 × 5 × 23 εκ.
Βάρος: 250 γρ.
Ιδανικός για: Εσπρέσο, Μόκα...
...Η τούρτα επτά πέπλων είναι ένα περίπλοκο γλυκό αλλά με εξαιρετική γεύση, μια τούρτα που αξίζει να δοκιμάσετε και να απολαύσετε: μια έκρηξη σοκολάτας, ιδανική για αληθινούς γλυκατζήδες.
Αποτελείται από διάφορα στρώματα με μπαβαρέζα σοκολάτας, φουντουκιού, ένα παντεσπάνι κακάο, ένα τραγανό στρώμα και μια γυαλιστερή γλάσο στην κορυφή.
...Εξαιρετική κρέμα σοκολάτας, χωρίς γλουτένη, χωρίς γάλα και χωρίς φοινικέλαιο. Για να γλυκάνουμε την κρέμα, χρησιμοποιήσαμε εκχύλισμα στέβιας και μαλτιτόλη, που δεν προσθέτουν θερμίδες.
ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΡΩΜΗ
Η ζαχαροπλαστική Hansel e Gretel είναι μία από τις καλύτερες χειροποίητες ζαχαροπλαστικές στη Ρώμη για σοκολατάκια. Η πλήρως χειροποίητη παραγωγή των σοκολατιών αναγνωρίζεται από την εκλεπτυσμένη ποιότητα των συστατικών που χρησιμοποιούνται, από την ανωμαλία του σχήματός τους και από την τολμηρότητα των συνδυασμών που επιλέγονται. Κάθε πελάτης που αναζητά χειροποίητα σοκο...
...Επίγευση: κακάο, βανίλια, σοκολάτα, ανθώδεις νότες και αποξηραμένα φρούτα
Ευαίσθητη γεύση
ΜΕΙΓΜΑ
Για τα καλύτερα αποτελέσματα χρειάζεστε ένα φίλτρο χαρτιού και καφέ που δεν είναι πολύ ψιλοκομμένος.
Ο «Αμερικανός» καφές μας γίνεται όλο και πιο δημοφιλής ακόμη και μεταξύ Ιταλών πελατών. Το μείγμα αποτελείται εξ ολοκλήρου από Αραβικά από τη Νότια Αμερική, που προσφέρει στον καφέ μια γλυκιά και απαλή...
...Γλυκό που έχει φυσικά ζυμωθεί σε σχήμα φραντζόλας, καλυμμένο με γλάσο από φουντούκια "Πιεμόντε" IGP. Η ζύμη, με κίτρινο χρώμα, είναι εμπλουτισμένη με γλυκανθούς λεμονιού και σταφίδες Σουλτάνας.
- Γλυκό που έχει φυσικά ζυμωθεί σε σχήμα φραντζόλας, καλυμμένο με γλάσο από φουντούκια Πιεμόντε IGP καικακάο. Η ζύμη, με κίτρινο χρώμα, είναι εμπλουτισμένη με μαύρη σοκολάτα.
- Γλυκό που έχει φυσικά ζυμωθεί σε σχήμα φραντζόλας, καλυμμένο με γλάσο από αμύγδαλα. Η ζύμη, με κίτρινο χρώμα, είναι εμπλουτισμένη με σταφίδες Σουλτάνας.
... των 2/3/4/5 κιλών, ιδανικές για σερβίρισμα σε τραπέζια εστιατορίων, μπαρ, αίθουσες τσαγιού κ.λπ.) ή σε κομψές συσκευασίες για να εκτίθενται σε ράφια ή σε γωνίες.
Συστατικά:
Σικελικά αμύγδαλα, ζάχαρη,
Μέλι από τον Έτνα (άνθος πορτοκαλιάς)
ασπράδι αυγού (φυσικό, όχι λυοφιλιωμένο)
Φιστίκια, σοκολάτα / Βανίλια...
... έλαιο ντους Rubino Divino.
Σχεδιάζει ξανά το προφίλ, μπλοκάροντας τη λιπογένεση χάρη στη συνεργασία των μετάλλων (λιπολυτική δράση του χρωμίου που περιέχεται στο ρουμπίνι), εκχύλισμα vitis vinifera, έλαιο σπόρων σιταριού, βούτυρο κακάο, βούτυρο καριτέ, έλαιο αργκάν, υαλουρονικό οξύ, κολλαγόνο και X-50 SILOHUETTE®: μια εξαιρετική ομάδα δραστικών συστατικών αναμόρφωσης και αδυνατίσματος τελευταίας γενιάς και υψηλής απόδοσης.
... ακαταμάχητοι μικροί φίλοι που θα γίνουν αμέσως οι καλύτεροι φίλοι των μικρών, και στους οποίους ούτε οι μεγάλοι θα μπορέσουν να αντισταθούν!
Ανώτερη σοκολάτα γάλακτος (κακάο: 31% ελάχιστο.)
Ζάχαρη, βούτυρο κακάο, γάλα σε σκόνη, πάστα κακάο, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας, αρώματα. Μπορεί να περιέχει ξηρούς καρπούς. Χωρίς γλουτένη.
... ανάπτυξη ελαίων, αρωμάτων, προσθέτων, χρωστικών και μιγμάτων προσαρμοσμένων σε κάθε ανάγκη, καθώς και για την παραγωγή και συσκευασία οποιουδήποτε τύπου προϊόντος σε σκόνη για λογαριασμό τρίτων.</p><p>Ασχολείται με κακάο, σοκολάτα, γλυκαντικά, συντηρητικά, φυσικές χρωστικές, φυσικά αιθέρια έλαια για τη βιομηχανία κονσερβών, καζεϊνικά, σκόνες για ποτά, γλυκαντικά, πυκνωτικά και χημικά οξυντικά, βάσεις για παγωτό, βανιλίνη, αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη και χυμό λεμονιού.</p>...
...Οικο-Βιο Διατροφή
ΠΑΡΑΓΩΓΗ κατά παραγγελία (ιδιωτική ετικέτα) βιολογικών προϊόντων γλυκών και αλμυρών. Εταιρεία παραγωγής κατά παραγγελία που προμηθεύει τα μεγαλύτερα βιολογικά σήματα, με πάνω από 30 τύπους βιολογικών προϊόντων: μπάρες δημητριακών, σπόρους και ξηρούς καρπούς, μπάρες σοκολάτας με δημητριακά, σκόνες (πουτίγκα κακάοκαι βανίλια, σοκολάτα σε κούπα, μείγματα για κέικ), συσκευασία καστανής ζάχαρης, κ.λπ.
www.ecobioalimentare.com
https://www.facebook.com/EcoBioAlimentare/
https://www.facebook.com/lafabbricadelcioccolato10/...
... έχουν περάσει τις δοκιμές ποιότητας μας.
Στην Ιταλία μετατρέπουμε το κακάο σε ημι-επεξεργασμένα προϊόντα όπως η μάζα κακάου και η χειροποίητη σοκολάτα.
Διαθέτουμε φασόλια κακάου από την φυτεία μας που βρίσκεται στο Σαλβαδόρ, αλλά και από άλλες φυτείες από την Νικαράγουα, Γουατεμάλα, Ονδούρα, Μπελίζ και Κόστα Ρίκα.
Η εταιρεία μας προσφέρει συσκευασίες για βιομηχανική χρήση HO.RE.CA, ακόμη και...
Βιομηχανία γλυκισμάτων. Παραγωγή σοκολάτας. Σοκολατένια αυγά. Στην επιχείρησή μας, η επεξεργασία της σοκολάτας γίνεται με αγάπη και προσοχή, με σεβασμό στην παράδοση και την ποιότητα, και απευθύνεται σε όλους τους τύπους σοκολάτας, από την γάλακτος μέχρι την πικρή, περνώντας από την λευκή ή την φουντουκένια. Η Gambarotta srl πραγματοποιεί τις επεξεργασίες της και για λογαριασμό τρίτων: σκόνη κακάο, πικρή σοκολάτα, τζιαντούγια, σοκολατένιο τορρόν, σοκολάτα, σοκολατένια κουφέτα, φουντουκένια, αλειφόμενη σοκολάτα, γλυκίσματα και ζάχαρη, σοκολατένιες πλάκες και σοκολατένια αυγά.
... επιχείρησης επικεντρώνεται στην αγορά καταναλωτικών προϊόντων, εξειδικευμένων και/ή εξαιρετικών, που διατίθενται σε όλη την εθνική και διεθνή επικράτεια, όπως αγροτικά προϊόντα, γαστρονομία, ψητοπωλεία, κρεοπωλεία, ζαχαροπλαστική, φρούτα και λαχανικά, αλλαντικά, γαλακτοκομικά προϊόντα, αυγά, έλαια και λιπαρές ουσίες, ζάχαρη, σοκολάτα, γλυκίσματα και προϊόντα αρτοποιίας, καφές, τσάι, κακάοκαι...
... φουντούκια, πάστα φουντουκιού)
- Αλείμματα που περιέχουν 55% φουντούκια και μόνο 3 άλλα συστατικά: ζάχαρη, κακάο (ή γάλα) και βανίλια.
- Τούρτες φουντουκιού (φουντούκια, ζάχαρη, αυγά)
- Σοκολάτακαι σοκολατάκια σε συνδυασμό με φουντούκια.
- Πραλίνες, σοκολάτες, σοκολάτες με ολόκληρα φουντούκια, πασχαλινά αυγά.
Μπορούμε να παρέχουμε συσκευασίες κατάλληλες για λιανική πώληση ή μεγαλύτερες μορφές για ζαχαροπλαστεία και παγωτά. Για σημαντικές ποσότητες είναι δυνατή η προσαρμογή των συνταγών σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών.
...Κρέμες αλειφόμενες χωρίς φοινικέλαιο, χωρίς λακτόζη με φουντούκι καικακάο, αμύγδαλο. Κρέμες αλειφόμενες με γάλα βουβαλιού και με γάλα καμήλας. Γλυκές κρέμες για γέμιση. Εξωθημένα μπισκότα γεμιστά με κρέμα φουντουκιού ή αμυγδάλου, χωρίς γλουτένη. Εξωθημένα από ρύζι, σόργο, φαγόπυρο, κεχρί, χωρίς γλουτένη. Ενεργειακά ποτά και για τον αθλητισμό.
...Υπό την αυστηρή επίβλεψη της Cecilia Tessieri, αυτοί οι κόκκοι κακάο μετατρέπονται σε σοκολάτα αφού περάσουν από τις απαραίτητες φάσεις. Αυτή η αριστεία έχει αναδειχθεί χάρη στην αγάπη της Cecilia Tessieri για τη σοκολάτακαι την αφοσίωσή της στο όραμά της.
Η Sanferba ιδρύθηκε το 1991, στην επαρχία Μπαρλέτα-Αντρία-Τράνι, ως παραγωγός και διανομέας τροφίμων και έχει βελτιωθεί συνεχώς χάρη στις συνεχείς επενδύσεις στην έρευνα και την ανάπτυξη, που έχουν τεθεί στην υπηρεσία της ποιότητας.
Παράγουμε ημιτελή προϊόντα για επιδόρπια, ημιτελή προϊόντα για ζαχαροπλαστική, παρασκευάσματα για μπαρ, τσάι και αφεψήματα, σοκολάτα σε κούπα, στερεή σοκολάτα, σκόνη κακάο, γρανίτες, σιρόπια, μη αλκοολούχα ποτά, καφέ γινσένγκ, στιγμιαίο καφέ και προϊόντα για ζαχαροπλαστεία γενικά.
... και μη αλκοολούχες... ρούμι, λικέρ λεμονιού, τζαντούγια, τορτόν κ.λπ.) καλυμμένα με σοκολάτα με ελάχιστο 62% κακάο. - 12 μήνες
• ΤΑΡΤΟΥΦΟΙ: από μαύρη σοκολάτακαι φουντούκια, πασπαλισμένοι με κακάο. - 12 μήνες
• ΚΡΟΥΣΤΑ ΜΕ ΜΕΛΙΓΚΑ (καλαμπόκι): Νόστιμη τούρτα με αλεύρι καλαμποκιού που είναι τραγανή και μαλακή, γεμιστή με μαρμελάδα. - 5 μήνες
• ΠΑΣΤΕΣ ΜΕ ΜΕΛΙΓΚΑ (καλαμπόκι): εκλεκτό μπισκότο της...
...ΠΕΠΕΡΧΟΚ (σοκολάτακαι πιπέρι). Επιπλέον, παρουσιάζουμε μια γκάμα από γκράπες με γεύση δάφνης, φινόκκιου και γλυκόριζας. Ως τελευταία μας καινοτομία, το LIQUIRIZIA E SAMBUCA. Η παραγωγή μας γίνεται αυστηρά χειροποίητα σε κάθε στάδιο της επεξεργασίας. Λικέρ γλυκόριζας 25% vol; Κρέμα γλυκόριζας 18% vol. (συστατικά: γάλα; ζάχαρη; αλκοόλ; καθαρή γλυκόριζα); Λικέρ σοκολάτας (συστατικά: νερό, ζάχαρη, αλκοόλ, καθαρή γλυκόριζα, κακάο, φυσικά αρώματα). Φινόκκιετο (συστατικά: νερό, ζάχαρη, αλκοόλ, άγριο φινόκιο). Πολύ ιδιαίτερη είναι επίσης η αρμονική γεύση.