... θερμική επεξεργασία που αναστέλλει τα ένζυμα που είναι υπεύθυνα για την οξείδωση. Αυτή η σταθεροποίηση μπορεί να γίνει ξηρά – σε ειδικά κοίλα δοχεία που μοιάζουν με τηγάνια – με αέρα ή με ατμό. Τα επόμενα βήματα διαφέρουν σημαντικά ανάλογα με το προϊόν που θέλετε να αποκτήσετε. Στη συνέχεια, τα φύλλα ξηραίνονται και είναι έτοιμα για συσκευασία. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε Kukicha, Zagara και Πράσινο Λυκίσκο.
...Οι άμεσοι θερμικοί οξειδωτές αποτελούνται από μια κάμερα καύσης για την υψηλής θερμοκρασίας θερμικήοξείδωση των ρύπων. Οι ανακτώμενοι θερμικοί οξειδωτές περιλαμβάνουν την εγκατάσταση ενός ανακτητή που, χρησιμοποιώντας τα καυτά αέρια που εξέρχονται από την κάμερα καύσης, προθερμαίνει τον αέρα διεργασίας που εισέρχεται στην εγκατάσταση.
Η αποδοτικότητα ανάκτησης θερμότητας μπορεί να φτάσει το 65...