...Farina "O", Farina "00", ζάχαρη, αλάτι, ζωικό λίπος, βητακαροτένιο.
FARCITURA:
Ρικότα από αγελάδα, ζάχαρη, σιμιγδάλι, γλυκό πορτοκάλι, πουρές πορτοκαλιού, άρωμα κανέλας, βανίλια.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Αλείψτε με κρόκο αυγού.
Ψήστε στους 220° σε προθερμασμένο φούρνο.
ΚΟΚΚΙΝΙΣΜΑ:
Περίπου 18/20 λεπτά.
Συντήρηση στους -18°.
Προϊόν που πρέπει να αποψυχθεί.
... των 2/3/4/5 κιλών, ιδανικές για σερβίρισμα σε τραπέζια εστιατορίων, μπαρ, αίθουσες τσαγιού κ.λπ.) ή σε κομψές συσκευασίες για να εκτίθενται σε ράφια ή σε γωνίες.
Συστατικά:
Σικελικά αμύγδαλα, ζάχαρη,
Μέλι από τον Έτνα (άνθος πορτοκαλιάς)
ασπράδι αυγού (φυσικό, όχι λυοφιλιωμένο)
Φιστίκια, σοκολάτα / Βανίλια...
... αμύγδαλα:
- 1 κιλό αμύγδαλα;
- 850 γρ ζάχαρη;
- 250 ml νερό.
Κατά βούληση μπορείτε να προσθέσετε καιβανίλια ή κανέλα
Διαστάσεις μηχανής cm 70x45x70
Διαστάσεις συσκευασίας cm 80x60x95
Μάζα μηχανής kg 23
Μάζα με συσκευασία kg 27
Ικανότητα μαγειρέματος προϊόντος max Kg 2
Χρόνος μαγειρέματος για μέγιστο φορτίο min 25
Ονομαστική ηλεκτρική ισχύς W 3400
Ονομαστική τάση ηλεκτρ. 230 V
Συχνότητα Hz 50...
...{"DESCRIPTION":"Καραμέλα υψηλής ποιότητας γεύση και η λεπτή γεύση του αυθεντικού κόκκινου τζίνσενγκ που καλλιεργείται για έξι χρόνια.\n1 καραμέλα 18kcal\n\nCONTENT / PACK\n500g / περίπου 111 καραμέλες (1 καραμέλα 4.5g)\n\nINGREDIENTS\nΕκχύλισμα Ρίζας Πανάξ Τζίνσενγκ 1.2%,\nσακχαρόζη, σιρόπι μαλτόζης, λευκή ζάχαρη, μενθόλη, βανίλια, ξυλιτόλη\n\nDIRECTIONS\nΣυχνότητα χρήσης: κατά βούληση αρκετές φορές την ημέρα\nΟδηγίες χορήγησης: Σ sucking (μην καταπίνετε ολόκληρη)"}...
... κατανάλωση.
Συστατικά: "Φουντούκι Piemonte I.G.P.", καστανή ζάχαρη, κακάο, βανίλια Bourbon. Μπορεί να περιέχει ίχνη από άλλους ξηρούς καρπούς, γάλα και γλουτένη.
Φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος για μέγιστο διάστημα 9 μηνών.
Διατροφικές Αξίες ανά 100g προϊόντος:
Ενέργεια 544 kcal / 2276 kj
Λίπη 38g
εκ των οποίων κορεσμένα 4g
Υδατάνθρακες 45g
εκ των οποίων σάκχαρα 37g
Πρωτεΐνες 10g
Ίνες 7g...