... συντήρηση και εκπαίδευση σε όλα όσα αφορούν τις προμήθειες ξενοδοχείων.
Στην έδρα της εταιρείας, στο Μπελούνο στην περιοχή του αεροδρομίου, εκτός από την αίθουσα εκθέσεων, τα γραφεία, την αποθήκη και το τεχνικό εργαστήριο, υπάρχει ένα εργαστήριο που χρησιμοποιείται για επιδείξεις μαγειρικής, όπου περιοδικά, με τη βοήθεια των σεφ της Electrolux Chefacademy, διεξάγονται σεμινάρια που καλύπτουν κλασικά θέματα της εστίασης, όπως η αρτοποιία, η ζαχαροπλαστική, το κρέας, η τροφοδοσία και το κόστος τροφίμων. Η δομή χρησιμοποιείται επίσης για τα μαθήματα μαγειρικής για ερασιτέχνες "Μαγειρική με τον Rob."...
Είμαστε μια Σχολή Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής που λειτουργεί στο κέντρο του Τορίνο από το 2012, προσφέρουμε στους πελάτες μας μαθήματα μαγειρικής για ερασιτέχνες και επαγγελματικά μαθήματα μαγειρικής. Η σχολή μας είναι επίσης εξειδικευμένη σε μαθήματα χωρίς γλουτένη και για αυτές τις δραστηριότητες διαθέτουμε ένα ειδικά διαμορφωμένο εργαστήριο. Οργανώνουμε εταιρικές δραστηριότητες ομαδικής...
Βρίσκεται στην καρδιά του Ταβολιέρε στην Απουλία, το Caldo Caldo είναι ένα εργαστήριο παραδοσιακής μαγειρικής για κατεψυγμένα έτοιμα φαγητά: εστιάζουμε στην ανάδειξη των τυπικών συνταγών της περιοχής μας. Όλα τα πιάτα παρασκευάζονται με το πάθος του παρελθόντος, για να αναδείξουν την οσμή και τη γεύση των πρώτων υλών. Κάθε συνταγή περιέχει τα μυστικά μιας αρχαίας γαστρονομικής τέχνης, που εκτιμάται διεθνώς. Όλες οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή της ειδικότητάς μας προέρχονται από την περιοχή μας και είναι χωρίς συντηρητικά.
... μηχανές CARPIGIANI, τις ψυκτικές μονάδες και τον εξοπλισμό μαγειρικής. Στο εσωτερικό εργαστήριο εκτελούμε επισκευές και περιοδικούς ελέγχους στον εξοπλισμό σας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την βέλτιστη λειτουργία του.
...-πρακτικών σχολών μαγειρικής στην επιχείρηση ή στον πελάτη για να δουν τη χρήση των προϊόντων τους. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει τη μίξη συγκεκριμένων αλεύρων για την παραγωγή πιο τραγανών, ή εύθρυπτων, ή φουσκωμένων και μαλακών προϊόντων, με δυνατότητα επεξεργασίας του προϊόντος όπως αυτό με γλουτένη, μέχρι την ολοκλήρωση της τελικής συνταγής.