... ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΤΑΨΥΓΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ: Γωνιακός τριταρνέ με κοχλία φόρτωσης και εργασίας για την άλεση ολόκληρων μπλοκ κρέατος κατεψυγμένου και για την επεξεργασία φρέσκου κρέατος. Φόρτωση της χοάνης περίπου 550 λίτρα. Δυνατότητα επεξεργασίας περισσότερων μπλοκ ταυτόχρονα.
... tagliamandorle για ζαχαροπλαστεία και γαστρονομίες, κοπτικά λαχανικών και κοπτικά μοτσαρέλας, κοπτικά λάχανων, για ξενοδοχεία, εστιατόρια και καντίνες. Στρογγυλοποιητές και σπαστήρες για αρτοποιεία και πιτσαρίες. Η εταιρεία μας τοποθετεί ως στάνταρ σε όλες τις κοπτικές μηχανές που παράγει μια λεπίδα από ανοξείδωτο χάλυβα με σκληρότητα 58-59 HRC, η επιφάνεια έχει μια πατενταρισμένη επεξεργασία που...
Η Risco ειδικεύεται στην προμήθεια μηχανών και συστημάτων για τη βιομηχανία τροφίμων, ιδιαίτερα για την επεξεργασία κρέατος. Η παραγωγή της Risco περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα από μηχανές συσκευασίας υπό κενό για λουκάνικα και αλλαντικά, μηχανές πλήρωσης με πλήρες κενό για ζαμπόν, ωριμασμένα προϊόντα και μοσχαρίσια, γραμμές προετοιμασίας όπως μηχανές κιμά και ζυμωτήρες, συστήματα για κιμά σε...
...χημικό και οικιακό. Μηχανήματα για την επεξεργασία τροφίμων για κάθε χρήση και ανάγκη, από μικρές ημιεπαγγελματικές μηχανές κοπής και κιμά για οικιακή χρήση, έως μεγάλες για επαγγελματική χρήση, αυστηρά πιστοποιημένες σύμφωνα με τους κανονισμούς ΕΕ. Πραγματοποιείται επίσης πώληση στο εξωτερικό και προς χώρες εκτός ΕΕ.
...Η Piemme Snc Di Armento Michele & Carlo είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην αναπαραγωγή κλειδιών, στην αντικατάσταση κλειδαριών και σε εργασίες ακονίσματος. Η εταιρεία από τη Νάπολη είναι σε θέση να ακονίζει ψαλίδια κουρέα, κεραμικά μαχαίρια, λεπίδες για κιμά και πλάνες για ξυλουργική. Επίσης, ασχολείται με το ακόνισμα δίσκων, ταινιών και λεπίδων για την επεξεργασία ξύλου, την κατασκευή μηχανών για το ακόνισμα και πλακέτες από πολυαιθυλένιο για τρόφιμα. Παράλληλα με όλα αυτά, η Piemme Di Armento Pietro προσφέρει επίσης μια ακριβή και έγκαιρη υπηρεσία ανοίγματος και επισκευής κλειδαριών.