...Η γραμμή επεξεργασίας κάστανων μας έχει σχεδιαστεί για να βελτιστοποιεί κάθε φάση της παραγωγικής διαδικασίας, εξασφαλίζοντας ένα τελικό προϊόν υψηλής ποιότητας. Περιλαμβάνει ένα μονόμπλοκο για την αρχική επεξεργασία των κάστανων, το οποίο συνδυάζει πολλές διαδικασίες σε μία μόνο λύση, απλοποιώντας τη διαδικασία. Ακολουθεί ένα σύστημα βουρτσίσματος για τον καθαρισμό των κάστανων, μια διαδικασία...
... δραστηριότητά της με την επεξεργασία ΦΡΕΣΚΩΝ ΚΑΣΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΡΟΝΙ, την ξήρανση ΞΗΡΩΝ ΚΑΣΤΑΝΩΝ και την άλεση ΑΛΕΥΡΙΟΥ ΚΑΣΤΑΝΩΝ. Ακόμη και μετά τον ξαφνικό θάνατο του ιδρυτή της, η επιχείρηση συνεχίζει με τη σύζυγο και την κόρη του. Επιπλέον, η επιχείρηση έχει προσθέσει και την άλεση ρεβιθιών, παράγοντας ένα εξαιρετικό προϊόν, το ΑΛΕΥΡΙ ΡΕΒΙΘΙΩΝ. Πρόσφατα, η επιχείρηση έχει επεκτείνει τη γκάμα της με...
...αρωματικών βοτάνων, γύρης, ζυμαρικών, ψαριών, κρέατος.
LINEA NATURA: εκχυλιστές αιθέριων ελαίων με ατμό.
LINEA APICOLTURA: καθαριστές γύρης, μηχανές για την παραγωγή κρεμώδους μελιού, πολυλειτουργική εγκατάσταση για την επεξεργασία μελιού.
LINEA CASTAGNA: εγκαταστάσεις για το πλύσιμο, την θερμική επεξεργασία, την παστερίωση των κάστανων, το ξεφλούδισμα των ξηρών και φρέσκων.
LINEA TARTUFO: εγκαταστάσεις για το πλύσιμο, το μαγείρεμα και την αποστείρωση του τρούφου.
LINEA LATTE E FORMAGGI: μίνι τυροκομεία, αφυγραντήρες για τυρί.
... επεξεργασία και κατάψυξη εποχιακών φρούτων όπως φράουλες, άγριες φράουλες, βερίκοκα, πεπόνια, σύκα, ξηρούς καρπούς, κινέζικα μανταρίνια. Επιπλέον, διαθέτουμε φλούδες λεμονιού, φράουλες, κάστανα κ.λπ., καπνιστά μανιτάρια και κατεψυγμένα τρούφες. Ο παραγωγικός κύκ ολοκληρώνεται με τη συσκευασία φρέσκων και αποστειρωμένων κάστανων και με την αποφλοίωση και κατάψυξή τους. Είμαστε στη διάθεσή σας αν χρειάζεστε τα προϊόντα μας.
Η La Val Fruit srl βρίσκεται στην καρδιά του Cilento, μια περιοχή πλούσια σε βλάστηση και κυρίως σε καστανιές και οπωρώνες. Η εταιρεία διαθέτει μηχανήματα που προβλέπουν μια παραγωγική διαδικασία για την επεξεργασία οπωροκηπευτικών προϊόντων. Η δραστηριότητα πραγματοποιείται σε διάφορες περιόδους του έτους με την επεξεργασία και κατάψυξη για λογαριασμό της και τρίτων φρούτων εποχής όπως φράουλες, βερίκοκα, πεπόνια, σύκα. Ο παραγωγικός κύκλος ολοκληρώνεται με τη συσκευασία φρέσκων και αποστειρωμένων κάστανων και με τον καθαρισμό και την κατάψυξή τους.