...Confettura Extra di Mela Annurca με τη
φλούδα της και εκλεκτό μέλι από Sulla. Χωρίς
πρόσθετα σάκχαρα και συντηρητικά. Μόνο φρέσκα
φρούτα εποχής και χειροποίητο μέλι από την παραγωγή μας. 100% made in Italy.
Για να επιτευχθεί η καλύτερη υφή, συνιστάται να καταναλώνεται σε θερμοκρασία
μεταξύ 5-10 °C.
Συστατικά: Μήλο 65%, μέλι από Sulla 35%.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Ιδανικό για γέμιση σε τούρτες και τάρτες, για το πρωινό
να απλώνεται σε ψωμί και φρυγανιές.
Να δοκιμαστεί με ωριμασμένα τυριά, για γαρνίρισμα και
συνοδεία λευκών κρεάτων.
...Για να αποκτήσετε έναν ευχάριστο ζωμό, διαλύστε 1 κύβο σε 500 ml νερού και βράστε για μερικά λεπτά. Ο κύβος μπορεί επίσης να προστεθεί στα φαγητά κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος και στην επιθυμητή ποσότητα, για να εμπλουτίσει και να αναδείξει τη γεύση σούπας, χορτόσουπας, μαγειρεμένων λαχανικών, σαλτσών, ραγού, κρεάτων, ριζότι, αυγών κ.λπ.