... προηγουμένως φιλτραριστεί μέσω φίλτρου 0,35 µm. Δεν απαιτούν επιπλέον εξοπλισμό για διαφορετικές μορφές: η αλλαγή μορφής γίνεται μέσω απλών ρυθμίσεων. Οι μηχανές είναι κατασκευασμένες εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304 και με πλαστικά υλικά που πληρούν τις ισχύουσες κανονιστικές ρυθμίσεις. Αυτές οι μηχανές είναι έτοιμες να ενσωματωθούν σε γραμμές συσκευασίας ή εμφιάλωσης τροφίμων. Παραγωγή: 800 μπουκάλια/ώρα για 4 θέσεις - 1500 μπουκάλια/ώρα για 6 θέσεις.
... ιδανικό ως καρύκευμα για κρουτόν και γέμιση για ορεκτικά, κυρίως και δευτερεύοντα πιάτα, ομελέτες και γενικά ως βάση για όλα τα πιάτα με τρούφα.
Αλλεργιογόνα: Στο προϊόν περιέχονται και δηλώνονται στην ετικέτα οι εξής αλλεργιογόνες ουσίες: ΓΑΛΑ. Δεν περιέχει γλουτένη ή συντηρητικά.
Διατροφικές αξίες ανά 100 γρ: Ενέργεια Kj 2980 / Kcal 725 Λίπη 80 γρ εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 57,1 γρ Υδατάνθρακες 0,6 γρ εκ των οποίων σάκχαρα 0 γρ Πρωτεΐνες 0,6 γρ Αλάτι 0,028 γρ
Διαθέσιμες συσκευασίες: 75 γρ, 430 γρ...
...Η Ekoterra παρέχει μια ποικιλία από σκόνες φρούτων που χρησιμοποιούνται σε διάφορες εφαρμογές όπως γλυκά, σάλτσες, πρωτεϊνικές μίξεις, γέμιση και πολλά άλλα. Πρόκειται για λεπτές σκόνες, γενικά πολύ διαλυτές με μεγάλη διάρκεια ζωής, που τις καθιστούν εξαιρετικές για χρήση στη βιομηχανία τροφίμων.
-Σκόνη Μπανάνας
-Σκόνη Παντζαριού
-Σκόνη Κιwi
-Σκόνη Λεμονιού
-Σκόνη Ροδάκινου
-Σκόνη Καρπουζιού...
... απαιτείται για την παραγωγή. Κατάλληλες για μαλακές ζύμες, ζύμες μπισκότων, λεπτές και λαμιναρισμένες ζύμες γενικά.
Γραμμές Muffin: πλήρως αυτόματες για τη δοσολογία, γέμιση και μετακίνηση των muffins. Κατάλληλες για ημι-υγρές ζύμες.
... διαφορετικές παραδόσεις ζαχαροπλαστικής και έχει ελεγχθεί προσεκτικά με εφαρμοστικές και γευστικές δοκιμές.
Η γκάμα περιλαμβάνει επίσης μια σειρά σοκολάτας και κρεμών για γέμιση, επικάλυψη, γέμιση και αρωματισμούς διαθέσιμους σε διάφορες γεύσεις και για κάθε τύπο εφαρμογής. Μια σειρά που αποτελείται από εκλεπτυσμένα προϊόντα και έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει προστιθέμενη αξία στις διάφορες ειδικότητες...
... κρεμών, λικέρ κακάου, ημι-αυτόματες και αυτόματες γραμμές μορφοποίησης για την παραγωγή σοκολατών και σοκολατάκια με γέμιση, συνεχείς και batch temperατορές, εγκαταστάσεις για την παραγωγή χειροποίητης σοκολάτας από τον κόκκο κακάου, τεχνολογία για την παραγωγή διαφόρων προϊόντων σοκολατοποιίας με εφαρμογή στον συγκεκριμένο τομέα ενδιαφέροντος, Σχολή Χειροποίητης Σοκολάτας: "from bean to bar".