... προϊόντα. Όλα τα τελικά προϊόντα και/ή οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται αναλύονται εκ των προτέρων σε πιστοποιημένα εργαστήρια ανάλυσης. Η παραγωγή των ζυμαρικών γίνεται με παραδοσιακό τρόπο, μόνο με βιολογικές αλεύρες και εμφιαλωμένο ολιγομεταλλικό νερό, με χάλκινες μήτρες και ξήρανση σε χαμηλή θερμοκρασία.
...) και τέλος η τεχνική που ονομάζεται υψηλής ταχύτητας (HVOF) που χρησιμοποιείται κυρίως για την κατάθεση σύνθετων υλικών με μεταλλική μήτρα όπως καρβίδια βολφραμίου, χρωμίου ή σύνθετα, σε μήτρες Ni, Ni-Cr, Co, Co-Cr, υπερκράματα; -Φθοροκαρβονικά επικάλυψη: πραγματοποιούνται επικάλυψεις σε PTFE, FEP, PFA κ.λπ. σε εξαρτήματα μηχανών για συσκευασία, περιτύλιγμα, τη βιομηχανία τροφίμων, φαρμάκων...
Η εταιρεία μας παράγει ζυμαρικά από σιμιγδάλι σκληρού σίτου με παραδοσιακό τρόπο, αλλά με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, ακολουθώντας μια εντελώς παραδοσιακή διαδικασία, όπως η αργή και μακρά ξήρανση (περίπου 3-4 ημέρες) σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες (40°-45°). Οι μήτρες είναι αποκλειστικά από ορείχαλκο, για μια μοναδική πορώδη υφή. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την ειδική επιλογή σιμιγδαλιού μας και την τέχνη του Μάστερ Ζυμαρικών μας, δημιουργούν ένα μοναδικό προϊόν.