Ιταλία, Trepuzzi
...Μετά από 24 ώρες έγχυσης, κάθε φυτό αποστάζεται σε παραδοσιακούς άμβυκες: μούρα από κυπαρίσσι, βαλσαμόχορτο, γλυκόριζα, κόλιανδρο και, κυρίως, φύκια, που χαρακτηρίζουν τη μοναδική γεύση. Το μείγμα γίνεται αποκλειστικά με καθαρό νερό πηγής. Μετά από τρεις φιλτράσεις, ολόκληρη η διαδικασία εμφιάλωσης γίνεται χειροκίνητα. - Στο μάτι, είναι διαυγές και άχρωμο. - Στη μύτη, διακρίνεται ένα επίμονο άρωμα φύκια και μια φρέσκια μυρωδιά αλατιού. - Η γεύση αποκαλύπτει μια φρέσκια και αλμυρή γεύση. Συνοδεύει τέλεια τα πιάτα ψαριών, τα φρέσκα θαλασσινά και τα πιο δημοφιλή σούσι και σασίμι.
Χαρτοφυλάκιο (89)

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play