...Μετά από 24 ώρες έγχυσης, κάθε φυτό αποστάζεται σε παραδοσιακούς άμβυκες: μούρα από κυπαρίσσι, βαλσαμόχορτο, γλυκόριζα, κόλιανδρο και, κυρίως, φύκια, που χαρακτηρίζουν τη μοναδική γεύση. Το μείγμα γίνεται αποκλειστικά με καθαρό νερό πηγής. Μετά από τρεις φιλτράσεις, ολόκληρη η διαδικασία εμφιάλωσης γίνεται χειροκίνητα.
- Στο μάτι, είναι διαυγές και άχρωμο.
- Στη μύτη, διακρίνεται ένα επίμονο άρωμα φύκια και μια φρέσκια μυρωδιά αλατιού.
- Η γεύση αποκαλύπτει μια φρέσκια και αλμυρή γεύση.
Συνοδεύει τέλεια τα πιάτα ψαριών, τα φρέσκα θαλασσινά και τα πιο δημοφιλή σούσι και σασίμι.