• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κηπουρικη- φυτοκομια και ανθοπωλεια - ειδη και εξοπλισμος

Αποτελέσματα για

Κηπουρικη- φυτοκομια και ανθοπωλεια - ειδη και εξοπλισμος - Έμπορος Χονδρικής - Ιταλία

ΙταλίαΈμπορος χονδρικής
  1. RICCADONA OSCAR DANIELE

    Ιταλία

    Η εταιρεία RICCADONA OSCAR DANIELE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Villafranca Di Verona, Ιταλία.

  2. VIVAI BALDI DI ROSSANA E NAJLA BALDI

    Ιταλία

    Η εταιρεία VIVAI BALDI DI ROSSANA E NAJLA BALDI, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτά φυτωρίου, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, φυτα για τη φυτοκομια, ανθη και φυτα σε χονδρικη, Φυτά φυτωρίου, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Pistoia, Ιταλία.

  3. DI PIETRO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DI PIETRO S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Venticano, Ιταλία.

  4. TECNO GARDEN S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TECNO GARDEN S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Κλαδευτικά μηχανήματα, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, και Κλαδευτικά μηχανήματα. Έχει έδρα σε Limena, Ιταλία.

  5. FLOR IDEA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FLOR IDEA S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποξηραμένα άνθη, Τεχνητά φυτά, Αποξηραμένα άνθη, και Τεχνητά φυτά. Έχει έδρα σε San Martino Siccomario, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SABRE ITALIA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SABRE ITALIA S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Κλαδευτικά μηχανήματα, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, και Κλαδευτικά μηχανήματα. Έχει έδρα σε Isola Vicentina, Ιταλία.

  2. FERCAD S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FERCAD S.P.A., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Altavilla Vicentina, Ιταλία.

  3. MERCATALE FLOWER'S

    Ιταλία

    Η εταιρεία MERCATALE FLOWER'S, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων, αξεσουαρ για ανθοπωλες, και Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων. Έχει έδρα σε Boara Pisani, Ιταλία.

  4. CASA DEL FIORISTA DI RIZZO ENNIO & C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CASA DEL FIORISTA DI RIZZO ENNIO & C., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων, αξεσουαρ για ανθοπωλες, και Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων. Έχει έδρα σε Lecce, Ιταλία.

  5. FAUSTINELLI LUCIA FORNITURE PER FIORISTI

    Ιταλία

    Η εταιρεία FAUSTINELLI LUCIA FORNITURE PER FIORISTI, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων, αξεσουαρ για ανθοπωλες, και Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων. Έχει έδρα σε Treviso, Ιταλία.

  1. F.LLI DI NINO S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία F.LLI DI NINO S.N.C., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Σερβίτσια φαγητού, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και Σερβίτσια φαγητού. Έχει έδρα σε Spoltore, Ιταλία.

  2. FLORI'2 S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FLORI'2 S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων, προμηθειες για ανθοπωλες, και Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων. Έχει έδρα σε Rivoli, Ιταλία.

  1. GARMEC S.R.L. UNICO SOCIO

    Ιταλία

    Η εταιρεία GARMEC S.R.L. UNICO SOCIO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Δασοκομία και δενδροκομία - μηχανές και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, και Δασοκομία και δενδροκομία - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Reggio Emilia, Ιταλία.

  2. PRAI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PRAI S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Ζωοτροφές κατοικίδιων ζώων, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, και Ζωοτροφές κατοικίδιων ζώων. Έχει έδρα σε Gravina In Puglia, Ιταλία.

  3. METALFILO DI CAPONE CLARA

    Ιταλία

    Η εταιρεία METALFILO DI CAPONE CLARA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων, αξεσουαρ για ανθοπωλες, και Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων. Έχει έδρα σε Salerno, Ιταλία.

  4. ORGANIZZAZIONE ORLANDELLI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ORGANIZZAZIONE ORLANDELLI S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων, προμηθειες ανθοκομιας και κηπουρικης, και Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων. Έχει έδρα σε Marcaria, Ιταλία.

  5. MORELLI S.A.S

    Ιταλία

    Η εταιρεία MORELLI S.A.S, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πινακιδα συστηματος ελεγχου προσβασης, και συντριβανια κηπου. Έχει έδρα σε Zola Predosa, Ιταλία.

  6. AGRI 84 S.N.C. DI MULATTIERI MARCO E RICCARDO

    Ιταλία

    Η εταιρεία AGRI 84 S.N.C. DI MULATTIERI MARCO E RICCARDO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Aulla, Ιταλία.

  7. AGRINOVAC S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία AGRINOVAC S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε San Martino Siccomario, Ιταλία.

  8. TAGLIABUE STEFANO DI LANZIERI FILOMENA & C. S.A.S.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TAGLIABUE STEFANO DI LANZIERI FILOMENA & C. S.A.S., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Δασοκομία και δενδροκομία - μηχανές και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, και Δασοκομία και δενδροκομία - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Mesenzana, Ιταλία.

  1. RGB BAMBOO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία RGB BAMBOO S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλιά και μοκέτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη χειροτεχνίας, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Είδη χειροτεχνίας, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε San Giorgio Bigarello, Ιταλία.

  2. CONSORZIO AGRARIO DI BOLOGNA E MODENA

    Ιταλία

    Η εταιρεία CONSORZIO AGRARIO DI BOLOGNA E MODENA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε San Giorgio Di Piano, Ιταλία.

  3. MARIO VARO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MARIO VARO S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων, αποξηραμενα λουλουδια, και Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων. Έχει έδρα σε San Lazzaro Di Savena, Ιταλία.

  4. MAROBIN RICCARDO

    Ιταλία

    Η εταιρεία MAROBIN RICCARDO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Asiago, Ιταλία.

  5. POLLIO GIUSEPPE

    Ιταλία

    Η εταιρεία POLLIO GIUSEPPE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Κλαδευτικά μηχανήματα, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, και Κλαδευτικά μηχανήματα. Έχει έδρα σε Massa Lubrense, Ιταλία.

  6. MIDI FLOR S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MIDI FLOR S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτά θερμοκηπίων, Διακοσμητικά φυτά, Φυτά θερμοκηπίων, και Διακοσμητικά φυτά. Έχει έδρα σε Decimomannu, Ιταλία.

  7. DR S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DR S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Roccacasale, Ιταλία.

  8. FIORE IN S.A.S. DI TANGANELLI ROSSELLA E C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FIORE IN S.A.S. DI TANGANELLI ROSSELLA E C., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων, αξεσουαρ για ανθοπωλες, και Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων. Έχει έδρα σε Viterbo, Ιταλία.

  9. MAURI S.N.C. DI MAURI LUCIANO GIAMPIETRO E ANTONIO

    Ιταλία

    Η εταιρεία MAURI S.N.C. DI MAURI LUCIANO GIAMPIETRO E ANTONIO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Δασοκομία και δενδροκομία - μηχανές και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, και Δασοκομία και δενδροκομία - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Lunano, Ιταλία.

  10. POGGIOLINI S.N.C. DI ANDREA E ROSSELLA POGGIOLINI

    Ιταλία

    Η εταιρεία POGGIOLINI S.N.C. DI ANDREA E ROSSELLA POGGIOLINI, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Επιπλώσεις και διακοσμήσεις κήπων, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και Επιπλώσεις και διακοσμήσεις κήπων. Έχει έδρα σε Firenze, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κηπουρικη- φυτοκομια και ανθοπωλεια - ειδη και εξοπλισμος - Έμπορος Χονδρικής - Ιταλία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

71 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ