... την αγορά, καλούμε τους πελάτες να ελέγξουν ότι ο ανοξείδωτος χάλυβας AISI 304 είναι κατάλληλος για επαφή με το συγκεκριμένο προϊόν τους.
Για διαβρωτικά προϊόντα (π.χ. ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΑΛΑΤΙ) διατίθεται ειδική προστασία που επιτυγχάνεται μέσω συγκεκριμένης βαφής κατάλληλης για τρόφιμα.
Αυτή η επεξεργασία πρέπει να ζητηθεί πριν από την αγορά και απαιτεί τουλάχιστον 10 ημέρες για να ολοκληρωθεί.
Η...
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Διανομή
... αρτοσκευάσματα χωρίς να αφήνουν ξινή γεύση στο φαγητό.
Οι αγκινάρες μας είναι 100% ιταλικές και επεξεργάζονται από φρέσκο προϊόν τον Απρίλιο και τον Μάιο. Αυτός ο τύπος επεξεργασίας διατηρεί υψηλή οργανωληπτική θρεπτική αξία, αφήνοντας τα λαχανικά τραγανά και νόστιμα χωρίς να "στρεσάρουν" το προϊόν, το οποίο αμέσως μετά συσκευάζεται με απλό και φυσικό τρόπο.
ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ
2300 γρ
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΠΟ 4
1 ΤΕΜ =ΕΥΡΩ 4.90
1 ΠΑΛΕΤΑ 20 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΑΠΟ 4
ΛΗΞΗ 20 / 05/2027
ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 30 ΠΑΛΕΤΕΣ...
...Ιταλική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της καινοτομίας στον τομέα των τροφίμων, στο εργοστάσιό της στη Σκαρλίνο (GR), τοποθεσία Καζόνε, κοντά στη θάλασσα, παράγει ένα υγρό αλάτι "SALE IN GOCCE", το πρώτο "ΥΓΡΟ ΑΛΑΤΙ" που είναι αποτέλεσμα της πιο προηγμένης έρευνας, με χαμηλή περιεκτικότητα σε χλωριούχο νάτριο διατηρώντας παράλληλα την ίδια αντιληπτή γεύση. Επιπλέον, καθώς είναι υγρό, προσφέρει άμεσα τη γεύση, ενώ για το κοινό αλάτι πρέπει να περιμένουμε τη ρευστοποίηση.
Η Truscia, μια νέα και δυναμική εταιρεία από τη Σικελία, έχει ως στόχο να γίνει σημείο αναφοράς για εμπόρους και ιδιώτες στην αναζήτηση παραδοσιακών σικελικών προϊόντων που χαρακτηρίζονται από την εξαιρετική ποιότητα παραγωγής και κατασκευής. Η Truscia γεννήθηκε από την επιθυμία να διατηρηθούν και να διαφυλαχθούν οι γαστρονομικές παραδόσεις της Σικελίας και να μοιραστούν οι γεύσεις και τα αρώματα ...
Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΚΟΤΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΧΕΙΑ ΓΙΑ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΥΠΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟ ΑΛΑΤΙ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ, ΤΗΓΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΦΙΛΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΚΕΠΕΣ ΤΩΝ ΠΙΟ...