• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συνέδρια- σεμινάρια- δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες

Αποτελέσματα για

Συνέδρια- σεμινάρια- δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες - Έμπορος Λιανικής - Ιταλία

ΙταλίαΈμπορος λιανικής
  1. SCHIESARI SERGIO DI SCHIESARI MIRCO & C. S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SCHIESARI SERGIO DI SCHIESARI MIRCO & C. S.N.C., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπισκότα και κουλουράκια, Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, Μπισκότα και κουλουράκια, και Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Villadose, Ιταλία.

  2. PASTICCERIA - BAR PROSDOCIMI S.N.C. DI PROSDOCIMI ENRICO & C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PASTICCERIA - BAR PROSDOCIMI S.N.C. DI PROSDOCIMI ENRICO & C., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπισκότα και κουλουράκια, Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, Μπισκότα και κουλουράκια, και Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Venezia, Ιταλία.

  3. SODINI GABRIELLA

    Ιταλία

    Η εταιρεία SODINI GABRIELLA, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζυμαρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι, Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, και Εστιατόρια, παρασκευαστές φαγητών και παράδοση φαγητών στο σπίτι. Έχει έδρα σε Palermo, Ιταλία.

  4. TOP SERVICE S.R.L.

    Ιταλία

  5. ALBANI VITTORIANO

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. LA BOTTEGA DEL BUONGUSTAIO DI GIACOLETTO CLAUDIO GIUSEPPE

    Ιταλία

  2. FOOD & BEVERAGE EVENTS S.R.L.

    Ιταλία