...Η "ισπανική επίπεδη ομελέτα." Σερβίρεται ολόκληρη ή κομμένη ως τάπας. Ένα προϊόν που προέρχεται από αυγά που γεννήθηκαν στη Γαλλία.
Συσκευασία: κουτιά των 40 ή 60 τεμαχίων - 90g ή 135g...
...Είναι το ιδανικό καρύκευμα για κάθε είδους μαρμελάδες, πατάτες και ελιές. Το παρασκευάζουμε από το 1960 με την ίδια συνταγή: μια μοναδική, αποκλειστική και οικεία φόρμουλα.
Η σάλτσα Espinaler γεννήθηκε ως το τέλειο συμπλήρωμα για κονσέρβες θαλασσινών, πατατάκια και ελιές. Σήμερα, οι καταναλωτές της Espinaler ομολογούν ότι τη χρησιμοποιούν για πολλά άλλα πράγματα: στη σαλάτα, στην μπακαλιάρο esqueixada, στα τηγανητά αυγά, στο γκαζπάτσο, στην ισπανικήομελέτα, στα καλαμάρια α λα ρομάνα, στις αντσούγιες και ακόμη και στο μαύρο βερμούτ! Και έτσι, ένα μακρύ κ.ά.
Βάρος: 5 L...