...Πολύ ανοιχτόχρωμο, κρυστάλλινο και φωτεινό χρώμα. Μικρές φυσαλίδες, γρήγορη απώλεια και μια λεπτή κορώνα.
Δυνατό, λεπτό και κομψό, με νότες εσπεριδοειδών και τροπικών φρούτων. Λείο και ισορροπημένο.
Ιδανικό για σερβίρισμα με ορεκτικά και επιδόρπια. Συνοδεύει τυρί, θαλασσινά, καπνιστό σολομό, χαβιάρι, τηγανητό καλαμάρι και στρείδια.
... αποξηραμένο μπακαλιάρο, τηγανητό αρνί και στη συνέχεια μαγειρεμένο με ένα μείγμα βοτάνων, ψητό χοιρινό ή με παγωτά και τυριά, κυρίως με τυριά κατσικίσια, που δεν είναι πολύ έντονα, όπως φρέσκα, τρυφερά ή ακόμα και ημι-ώριμα.
Εστιατόριο Ζαραγόζα Φριτουρία Μαρισκερία Μαρί ντε Καδίζ, απολαύστε το καλύτερο της ανδαλουσιανής κουζίνας στο κέντρο της Ζαραγόζα. Τηγανητό ψαράκι, θαλασσινά, παραδοσιακά ανδαλουσιανά και καδιτάνικα στιφάδο, σπιτικά τσουρέκια... Το καλύτερο από τον Νότο σας περιμένει στο Μαρί ντε Καδίζ.