...Το αιθέριο έλαιο κυπαρισσιού εξάγεται μέσω απόσταξης ατμού από τα φύλλα και τα κλαδιά του κυπαρισσιού (Cupressus sempervirens). Το αιθέριο έλαιο κυπαρισσιού έχει ένα φρέσκο, βοτανώδες άρωμα και είναι ανοιχτό κίτρινο έως ανοιχτό πράσινο χρώμα.
Ιδιότητες:
- Έχει στυπτικές και τονωτικές ιδιότητες που βοηθούν στη μείωση της φλεγμονής και στην ενίσχυση του κυκλοφορικού συστήματος.
- Είναι χρήσιμο για...
...Το οργανικό έλαιο μακαντάμιας προέρχεται από την πίεση των καρπών της Macadamia ternifolia και στη συνέχεια αποδεσμεύεται από οσμές.
Η αποδεσμευμένη διαδικασία είναι αυτή που οδηγεί στην εξάλειψη ανεπιθύμητων φυσικών χαρακτηριστικών, η οποία επιτυγχάνεται μέσω της εισαγωγής ατμού νερού.
Τα λινολεϊκά, ελαιικά και παλμιτολεϊκά οξέα έχουν μαλακτικές, ενυδατικές και αναγεννητικές ιδιότητες.
Ως...
... με νερό. Μόλις ο αέρας περάσει από αυτό το πάνελ, ψύχεται και αυξάνει την υγρασία του. Με την εκτέλεση αυτής της διαδικασίας, ο αέρας προωθείται μέσα στους χώρους για να κλιματιστεί, επιτυγχάνοντας ευχάριστες θερμοκρασίες άνεσης και κατάλληλη ποιότητα εσωτερικού αέρα για τους ανθρώπους.
Οι φορητοί ψύκτες ατμού FRESC MANN PREMIUM αναπτύσσουν ένα στρώμα αέρα από 5.760 m3/h έως 13.511 m3/h με διαθέσιμη πίεση σε μέγιστη ροή 100 Pa...
...Οι λέβητες ατμού τύπου FT είναι μια αποδοτική, συμπαγής και αξιόπιστη λύση για την παραγωγή ατμού, διαθέσιμη σε διάφορες διαμορφώσεις, από 1 έως 6 τόνους/ώρα, με πίεση που κυμαίνεται από 12 έως 15 barg.
Χαρακτηριστικά:
· Εγγυημένη απόδοση έως και 95%.
· Ευρύ θάλαμο καύσης
· Χαμηλότερη θερμοκρασία καυσαερίων στον θάλαμο καύσης σε σύγκριση με τους λέβητες αντίστροφης φλόγας
· Μειωμένα επίπεδα...
... ελέγχει το ιξώδες του καυστικού ελαίου για να βελτιστοποιήσει την αποδοτικότητα καύσης των συστημάτων πρόωσης που είναι εξοπλισμένα με ηλεκτρικούς θερμαντήρες HEATPAC, θερμαντήρες ατμού / θερμικού ελαίου ή συμβατικά ιξωόμετρα καπillarity.
... βγει η περίσσεια ατμού που μπορεί να σχηματιστεί μέσα στο σκεύος, αποφεύγοντας έτσι να εκραγεί λόγω της υπερπίεσης. Τι συμβαίνει όταν υποβάλλουμε τα τρόφιμα σε υψηλή πίεση; Λοιπόν, μαλακώνουν πολύ πιο γρήγορα και εδώ έγκειται το πλεονέκτημα του μαγειρέματος υπό πίεση.