Η Hipomar είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1980 στη Βαρκελώνη και ασχολείται με την παραγωγή κατεψυγμένων ψαριών πρώτης ποιότητας, καθώς και με τη χονδρική και λιανική διανομή κατεψυγμένων θαλασσινών προϊόντων.
Η Hipomar έχει προσαρμοστεί στις ανάγκες των πελατών της, επενδύοντας σε νέες ψυκτικές εγκαταστάσεις και αίθουσες παραγωγής και επεξεργασίας που διασφαλίζουν την μέγιστη π...
...Με Λάδι Ηλιάνθου · Με Ελαιόλαδο
Ο Αλλιόλι ή Αλιόλι είναι μια τυπική σάλτσα της μεσογειακής διατροφής που παρασκευάζεται με σκόρδο και λάδι. Για τη έντονη και αρωματική γεύση του, είναι ο τέλειος σύμμαχος πιάτων όπως η φιδεούα, ο μπακαλιάρος με τυρί ή οι πατάτες με αλιόλι, καθώς και κρεάτων στη σχάρα ή θαλασσινών.
*Αλλιόλι με Λάδι Ηλιάνθου: για όσους προτιμούν μια απαλή σάλτσα.
*Αλλιόλι με Ελαιόλαδο: για όσους απολαμβάνουν τη έντονη γεύση του ελαιολάδου.
VEGAN · ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ...
Η MAPESCA, S.A. εμπορεύεται φρέσκα ψάρια και θαλασσινά που προέρχονται από όλη την ισπανική ακτή και από διάφορες χώρες της Ε.Ε. Τα κύρια προϊόντα μας είναι: Ψάρι Μπλε, Σαρδέλα, Μποκερόν, Γαύρος, Βερδέλ. Ψάρι Λευκό: Ελικοειδής, Εθνική και εισαγόμενη Ελικοειδής, Εθνικός και εισαγόμενος Ράπης, Γλώσσα, Ροδαβάλι, Μπακαλιάρος, Λουμπίνα. Καλαμάρια: Σεπία, Φρέσκος και κατεψυγμένος Καλαμάρι, Φρέσκος και...