Φτιαγμένο από επιλεγμένα άπαχα κομμάτια και μαρμαρωμένο κρέας από ιβηρικό χοιρινό. Καρυκευμένο με επιλεγμένα μπαχαρικά (πάπρικα για το κόκκινο ιβηρικό...
Σε μετάβαση προς τη βιολογική γεωργία. Χειρονακτική και μηχανική συγκομιδή. Πλήρης αποσπασματοποίηση, Ζύμωση σε θερμορυθμιζόμενες ανοξείδωτες δεξαμενέ...
Πυκνότητα, Υφή, Έκφραση Μιας Γης
Φρέσκο κρασί με μεγάλη καθαρότητα και υφή, με αρώματα πεύκου και του βουνού Jumillano
13 ºC Θερμοκρασία Σερβιρίσματο...
Το ποτό: Το Adriatico αντιπροσωπεύει μια νέα γενιά Amaretto. Παράγεται από 100% φυσικά ιταλικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένων των αμυγδάλων από την Απ...
Στην παρασκευή αυτού του σπιτικού chorizo χρησιμοποιούνται τα εκλεκτά μέρη χοίρων με "Δημοσία Προέλευσης Τερουέλ" Duroc, όπως ο ώμος και οι μπέικον, ε...
Bellota Cular Chorizo 5 Dompales
Ο Ιβηρικός Bellota Cular Chorizo από την DOMPAL παρασκευάζεται από κιμά και λίπος χοίρου, καρυκευμένο με πάπρικα και...
VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100%
ZONA DI PRODUZIONE: Οι σταφίδες προέρχονται από την πρώτη ζώνη της περιοχής με ασβεστολιθικό και αργιλώδες έδαφος τη...
Σχόλιο
Παραγωγή από τη δεκαετία του 1930, η cuvée Grand Listrac είναι η ίδια η ταυτότητα της Συνεταιριστικής Κάβας Listrac-Médoc. Κεντρική μάρκα, γνωσ...
Η μελιτζάνα, η ελιά, η ντομάτα και οι πιπεριές αποτελούν αυτό το μείγμα που προσδίδει τυπικότητα στις σάλτσες σας, στις γεμίσεις κρέατος, στα μαγειρεμ...