... φυσική γεύση των τροφίμων, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για οποιαδήποτε συνταγή.
• Υψηλό Σημείο Καπνίσματος: Εξαιρετικό για τηγάνισμα και μαγείρεμα σε υψηλές θερμοκρασίες χωρίς να χάνει τις ιδιότητές του.
• Πλούσιο σε Υγιεινά Λιπαρά Οξέα: Περιέχει πολυακόρεστα και μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, που συμβάλλουν σε μια ισορροπημένη διατροφή.
• Φυσική Πηγή Βιταμίνης Ε: Ικανός αντιοξειδωτικός παράγοντας που προστατεύει τα κύτταρα από οξειδωτική βλάβη.
• Ευελιξία: Τέλειο για κάθε είδους παρασκευές, από τραγανά τηγανητά μέχρι ελαφριά ντρέσινγκ.
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!
...Το οργανικό φυτικό λάδι φουντουκιού παράγεται με την πρώτη ψυχρή έκθλιψη των σπόρων του Corylus avellana. Είναι ένα δασικό είδος που είναι εγγενές στην Ευρώπη και την Ασία. Ξεχωρίζει στη σύνθεσή του η παρουσία της βιταμίνης Ε και των φυτοστερολών, λόγω των αντιοξειδωτικών και θεραπευτικών τους ιδιοτήτων. Το ελαιώδες οξύ έχει την υψηλότερη συγκέντρωση, ακολουθούμενο από το λινελαϊκό οξύ, και τα...
...(αραχιδέλαιο) είναι ένα φυτικό έλαιο που εξάγεται από τους σπόρους του φυτού σόγιας. Είναι ένα από τα πιο χρησιμοποιούμενα έλαια παγκοσμίως τόσο στη βιομηχανία τροφίμων όσο και στην παραγωγή βιοντίζελ. Το διατροφικό του προφίλ περιλαμβάνει μια καλή ποσότητα πολυακόρεστων λιπαρών οξέων και βιταμίνης Ε, και χρησιμοποιείται στην παρασκευή τροφίμων, τηγανητών και αρτοσκευασμάτων.
... πλούσιο σε λιπαρά οξέα λινολεϊκό και ελαικό, τα οποία ξεχωρίζουν για τη μεγάλη τους ενυδατική ικανότητα και τις καταπραϋντικές τους επιδράσεις, ενώ η παρουσία της βιταμίνης Α βοηθά στη διατήρηση της υγείας του δέρματος συμβάλλοντας στην ανάπτυξη χρωστικών.