• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • επεξεργασία ελαιολάδου

Αποτελέσματα για

Επεξεργασία ελαιολάδου - Κατασκευαστής Παραγωγός - Ισπανία

ΙσπανίαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. INDUSTRIA NAVARRA DE CONFITERÍA

    Ισπανία

    Verified by europages badge

    Μια Οικογενειακή επιχείρηση με πάνω από 50 χρόνια παράδοσης στην επεξεργασία προϊόντων ζαχαροπλαστικής και μπισκότων υπό το εμπορικό σήμα Pastas y Bizcochos Gloria. Σήμερα, στην INACO, εξειδικευόμαστε τα τελευταία χρόνια στην φυσική διατροφή με την επεξεργασία μπισκότων και ξηρών οικολογικών γλυκών υπό το σήμα BELSI επιλέγοντας τις καλύτερες φυσικές πρώτες ύλες 100 % οικολογικές, άλευρα ολικής άλεσης, δημητριακά, ξηρούς καρπούς και σπόρους, παρθένο ελαιόλαδο και σιρόπι από σιτάρι ως γλυκαντικό. Τα οικολογικά προϊόντα BELSI προσφέρουν υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες, είναι υγιεινά και ισορροπημένα και φέρουν την εγγύηση του CPAEN (Συμβούλιο της γεωργικής και οικολογικής παραγωγής της Ναβάρρας) υπό τον αριθμό άδειας NA-E0013. Προμηθευτής των εξής: διαιτητικά προϊόντα | διατροφή | ζαχαροπλαστική | οικολογικά τρόφιμα | cookies | μπισκότα για τσάι | διαιτητικά τρόφιμα | μανταλένες | γαστρονομικά προϊόντα | γλυκά διαίτης | τρόφιμα.

  2. ACEITES TRUJAL DE MÁGINA

    Ισπανία

    H SCA TRUJAL DE MAGINA είναι ένας γεωργικός συνεταιρισμός που εξειδικεύεται στην παραγωγή, επεξεργασία, συσκευασία και διανομή έξτρα παρθένου ελαιόλαδου βιολογικής προέλευσης. Η ποιότητα των ελαίων μας προέρχεται από τις εξαιρετικές συνθήκες της περιοχής αλλά και του σεβασμού του περιβάλλοντος καθώς και την εργασία σύμφωνα με το περιβάλλον. Οι συνθήκες αυτές μας επιτρέπουν να συλλέγουμε τα φρούτα όταν είναι ώριμα, υπό βέλτιστες συνθήκες για να παράγουμε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, μοναδικό και αποκλειστικό.

  3. NUESTRA SEÑORA DEL PILAR

    Ισπανία

    Ο αγροτικός συνεταιρισμός Nuestra Señora del Pilar εδρεύει μαζί με άλλους 9 συνεταιρισμούς στην περιοχή και εμπορεύεται εμφιαλωμένο λάδι με την επωνυμία "CAZORLIVA".Το τελικό αποτέλεσμα της διαδικασίας, κατά την οποία δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην επεξεργασία και την εμφιάλωση, είναι ένα έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, το CAZORLIVA, που διατηρεί όλη τη γεύση, το άρωμα και το χρώμα που είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του εξαιρετικού λαδιού που καλλιεργείται στην περιοχή.