...Η ποικιλία της ελιάς είναι η κορινθιακή, η οποία έχει μια ελαφριά πικρή γεύση. Αυτός ο τύπος ελιών είναι ιδανικός ως σνακ ή ορεκτικό. Επίσης, η ελιά κορινθιακή παρουσιάζει μεγάλη ευελιξία όταν πρόκειται για συνδυασμούς, είτε ως συνοδευτικό άλλων πιάτων είτε σε σαλάτα.
... ιμπρεσιονιστική αναπαράσταση φρέσκων φρούτων και λαχανικών με καθαρές νότες μπανάνας και ντομάτας. Εντυπωσιάζει στο στόμα με την ελαφριά πικράδα του και η μακρά πικάντικη επίγευση του είναι καλή ένδειξη της υψηλής διατροφικής του αξίας. Η χαμηλή πεδιάδα του Γκουανταλκιβίρ προσδίδει σε αυτό το arbequino μια μοναδική δύναμη και προσωπικότητα. Ιδανικό για να ενισχύσει τη γεύση της ντομάτας σε γκαζπάτσο και σαλμόρεχο. Τέλειος σύμμαχος σε σαλάτες και ζαχαροπλαστική.
...Ένα εξαιρετικό Arbequino όπου η λεπτότητα των αρωμάτων αυτής της ποικιλίας αναμειγνύεται με τη δύναμη και τον χαρακτήρα των νότιων εδαφών. Ένα μέτρια φρουτώδες, φρέσκο ελαιόλαδο, με πράσινα αρώματα βοτάνων και πράσινου σιταριού που εναλλάσσονται με τις χαρακτηριστικές φρουτώδεις νότες του Arbequino; αναδεικνύει την αμυγδαλιά, το μήλο και την ώριμη μπανάνα.
Η διέλευση στο στόμα είναι προοδευτική, με μια απαλή και λεπτή είσοδο, μια πολύ ελαφριά πικρή επίγευση και κάτι πιο έντονη την πικάντικη παρουσία. Είναι αρμονικό και με επίγευση αμυγδάλου.
...Εξαιρετική αρωματική ένταση με παρουσία φρούτων με κουκούτσι (αχλάδι, μήλο και λεμόνι); στο στόμα είναι ευρύ με φρουτώδεις νότες πολύ καλά συνδυασμένες με μια ελαφριά πικράδα που το καθιστά εξαιρετικά επίμονο, με μακρύ και πολύ ευχάριστο τελείωμα.
VIÑA ENXIDO - Κρασί παρασκευασμένο από το μείγμα αυτόχθονων ποικιλιών (Treixadura, Godello, Torontes, Lado) και την ποικιλία Jerez. Χρώμα κίτρινο αχυρένιο ανοιχτό, καθαρό, λαμπερό. Μέτρια φρουτώδης ένταση, βοτανικές νότες; στο στόμα είναι πολύ μακρύ και επίμονο, με αναμνήσεις λουλουδιών και εσπεριδοειδών (λεμόνι), με μεγάλη ισορροπία και κατάλληλη οξύτητα.