... εμφάνισης διαφόρων παθολογιών που σχετίζονται με την αποσύνθεση, προστατεύοντας τα λιπίδια του αίματος από το οξειδωτικό στρες. 159 mg/kg, Ελαιοευρωπαΐνη 94,1 mg/kg, Τυροσόλη 81,9 mg/kg, Ολεοκανθάλη 141 mg/kg. Καταναλώστε ωμό (μόνο ή προσθέτοντας σε κρύα τρόφιμα). Με δύο κουταλιές την ημέρα, θα φροντίσετε την καρδιά σας και θα διατηρήσετε τα επίπεδα χοληστερόλης σας σε καλή κατάσταση. Επιπλέον, θα προστατεύσετε τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες, επιβραδύνοντας έτσι τη διαδικασία γήρανσης.
... ποικιλιών Picual, Frantoio και Arbequina δημιουργεί ένα μοναδικό AOVE που ξεχωρίζει για τη φρεσκάδα και την ανώτερη ποιότητά του. Ιδανικό για να ενισχύσει τη γεύση των πιάτων σας, αυτό το ελαιόλαδο είναι τέλειο τόσο για μαγείρεμα όσο και για να ντύσετε σαλάτες και άλλα τρόφιμα. Η παραγωγή του πραγματοποιείται με έμφαση στη βιωσιμότητα και την οικογενειακή παράδοση, διασφαλίζοντας ότι κάθε μπουκάλι αντιπροσωπεύει το καλύτερο της κουλτούρας του ελαιολάδου στην Ισπανία.
...Ικανό ελαιόλαδο που προέρχεται από την περιοχή της Χαέν και αυτή τη στιγμή είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ελαιόλαδα στην αγορά. Το όνομά του οφείλεται στο σχήμα του καρπού του, από τον οποίο αποκτούμε ένα λάδι με έντονες νότες φρέσκου χόρτου και μικρές φρουτώδεις νότες.
Η μεγάλη του προσωπικότητα οφείλεται στην καλή πικράδα και καυτερότητα που αφήνει στον ουρανίσκο μας. Για αυτό το λόγο είναι τέλειο για πρωινά και ωμά τρόφιμα.
... που προσφέρουμε. Μεταξύ της ποικιλίας των τυπικών ισπανικών προϊόντων που εξάγουμε περιλαμβάνονται: οι διάφορες ποικιλίες οικολογικών τυριών με ονομασία προέλευσης, ζαμπόν και αλλαντικά από τις ορεινές περιοχές, παραδοσιακά έτοιμα πιάτα της μεσογειακής περιοχής όπως η ποικιλία μας από παέγια και βιολογικές ομελέτες, εξαιρετικά ελαιόλαδα και ελιές γεμιστές με πιπεριές, φουντούκια, σκόρδο και άλλα.