Στην TRUFASA ειδικευόμαστε στην παραγωγή και εμπορία μαύρης τρούφας. Οι φυτείες μας βρίσκονται στο εσωτερικό της Καστεγιόν, ένα ιδανικό περιβάλλον για την απόκτηση τρούφας άριστης ποιότητας. Εξάγουμε σε όλο τον κόσμο φρέσκια μαύρη τρούφα (Tuber melanosporum), γνωστή επίσης ως τρούφα του Περικορντ, καλοκαιρινή τρούφα (Tuber aestivum) και φθινοπωρινή τρούφα (Tuber uncinatum). Επιπλέον, προσφέρουμε μ...
...Πέρλες μαύρης σκόρδου
Βάζο από γυαλί.
Καθαρό βάρος περίπου: 65 γρ.
Διακόσμηση πιάτων
Συνοδευτικό σε σαλάτες, κρέατα, ψάρια, γλυκά, κ.λπ.
Γκουρμέ προϊόν για εστίαση, φρουταρίες, βιολογικά καταστήματα, διαιτολόγους, καταστήματα τροφίμων, catering, μικρά και μεγάλα σούπερ μάρκετ ή άλλα που χρησιμοποιούν κοινό φρέσκο σκόρδο.
Το Muchovisor είναι επαγγελματική φωτογραφία από την Πονφεράδα - Λεόν. Εδώ θα βρείτε φωτογραφίες γάμων, διαφημιστική φωτογραφία, φωτογραφίες από αγροικίες, πορτρέτα, φωτογραφίες φύσης, φωτογραφίες μωρών και εγκύων, μαθήματα φωτογραφίας και πολλά άλλα. Διασκεδαστικές φωτογραφίες, φρέσκες, διαφορετικές, ειλικρινείς. Φωτογραφίες από πολύ ειδικές στιγμές για ζευγάρια, φωτογραφίες από υπέροχα μέρη που ...
Από το 1972 εμπορευόμαστε γερμανικά προϊόντα, από τη Γαλλία, την Ολλανδία, το Βέλγιο, την Ιταλία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Τα σύγχρονα και πρακτικά τρόφιμά μας είναι ενημερωμένα μέχρι σήμερα. Ποιότητα ISO 9001. Διατροφή: εισαγωγή-εξαγωγή, επιλεγμένα τρόφιμα, τρόφιμα υψηλής ποιότητας, διατροφή, γαστρονομικόπροϊόν, προϊόντα delicatessen, ποτά, κρασιά, λικέρ, κ.λπ.
Πουλάμε μια απίστευτη γαστρονομική εμπειρία. Τα καλύτερα ιβηρικά ζαμπόν από βελανίδια, κομμένα στο χέρι από τους Μάστερ Τέχνης του Ζαμπόν. Ένα πολυτελές προϊόν για κάθε εκδήλωση, για ένα αποκλειστικό δώρο ή εταιρικό δώρο. Ένα μοναδικό προϊόν ως δώρο, ένα εξαιρετικά πρωτότυπο γαστρονομικό δώρο: το πιο αποκλειστικό Ιβηρικό Ζαμπόν στον κόσμο, ένα διαφορετικό αξέχαστο δώρο.
... του να παρασκευάζει requeixo, καθώς ο παππούς του ασχολούνταν με το να πηγαίνει από αγορά σε αγορά πουλώντας το προϊόν. Η Condado Paradanta διαθέτει τρία άτομα που είναι υπεύθυνα για την παραγωγή του προϊόντος. Αυτές είναι η Λουσία Γκονθάλεθ, η Άνγκελα Ροντρίγκεθ (που συνταξιοδοτήθηκε πρόσφατα) και η Θάιρι Ιγκλέσιας, οι οποίες παρασκευάζουν το requeixo με παραδοσιακό τρόπο, χωρίς να προσθέτουν νέα τεχνολογία. Επιπλέον, έχουμε τον Φραν Σοτελίνο, γαστρονομικό σύμβουλο της Condado Paradanta.
... μας κίνητρο. Διαθέτουμε ένα δίκτυο συνεργατών και επαγγελματιών που ενισχύει ακόμη περισσότερο το προϊόν μας, ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε υποστήριξη όπου κι αν βρίσκεστε και να δημιουργήσουμε την ευκαιρία να βρείτε συμπληρωματικές δραστηριότητες στην Ισπανία και ειδικότερα στο Νότο της χερσονήσου μας, στην Ανδαλουσία. Κάποιες από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες μας:
- Κράτηση ξενάγησης στην...