... τις ιατρικές του ιδιότητες, το αιθέριο έλαιο Ravensara χρησιμοποιείται στη βιομηχανία καλλυντικών και αρωμάτων για την προσθήκη αρώματος και γεύσης.
Βοτανικό όνομα: Ravensara aromatica
INCI: Ravensara aromatica Leaf Oil
Οικογένεια: Lauraceae
Μέρος που χρησιμοποιείται: Φύλλα
CAS: 91770-56-8
EINECS: 294-842-8...
... καθαρισμού. Στη βιομηχανία αρωμάτων και αρωματοθεραπείας, το καρβακρόλιο χρησιμοποιείται για το βοτανικό και φαρμακευτικό του άρωμα, το οποίο προσφέρει έντονες και φρέσκες νότες σε αρωματικές συνθέσεις. Επιπλέον, έχει εφαρμογές στη βιομηχανία τροφίμων ως φυσικό πρόσθετο γεύσης, ειδικά σε κρεατικά προϊόντα και καρυκεύματα. Η ευελιξία και τα οφέλη για την υγεία καθιστούν το καρβακρόλιο ένα απαραίτητο συστατικό σε μια ποικιλία εμπορικών και καταναλωτικών προϊόντων.
ΚΟΝΤΕΡ: 5kg, 25kg και 200kg IBC...
...Αυτή η εργαστηριακή μηχανή HPP 10 λίτρων λειτουργεί με τις ίδιες παραμέτρους εργασίας όπως και οι υπόλοιπες αδελφές της, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου χρόνου κύκλου. Η εσωτερική της διάμετρος είναι 135 mm (5,3 ίντσες) και η εσωτερική της χωρητικότητα είναι 9,5 λίτρα, επιτρέποντας την επεξεργασία τροφίμων στην τελική τους μορφή και συσκευασία. Αυτό επιτρέπει τη δοκιμή όχι μόνο της γεύσης και της διάρκειας των προϊόντων, αλλά και της εμφάνισης και της πραγματικής συμπεριφοράς των συσκευασιών. Αν και έχει μικρό μέγεθος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πραγματική βιομηχανική παραγωγή.
...Όνομα: Ουίσκι Sir Albert 1000ml / 700 ml
Κατηγορία: Ουίσκι
Προέλευση: Σκωτία
Περιεκτικότητα: 40%
Παρουσίαση: Φιάλες των 1000 και 700 ml
Σημειώσεις γεύσης: Ήπιος γεύση, κυριαρχεί η γεύση από κριθάρι και μικρές καπνιστές νότες. Έχει ένα λεπτό χρώμα χρυσού με απαλές νότες βανίλιας και κανέλας.
Παρατηρήσεις: Σκωτσέζικο ουίσκι που αποστάζεται και ωριμάζει τουλάχιστον 3 χρόνια σε βαρέλια από λευκή...
...Περιγραφή προϊόντος:
Αυτοί οι μικροί σπόροι βανίλιας χρησιμοποιούνται ως οπτικοί δείκτες στη βιομηχανία παγωτού και βρίσκουν επίσης εφαρμογές στη διακόσμηση τροφίμων και την παραγωγή καλλυντικών. Παρά το γεγονός ότι προέρχονται από εξαντλημένες λοβούς βανίλιας, οι οποίες στερούνται αρώματος και γεύσης μετά την εξαγωγή, εκτιμώνται πολύ για την αισθητική τους απήχηση.
Ποικιλία / Προέλευση...
... και μεγάλη λειτουργικότητα των παρασκευασμάτων.
Αποστολή μας είναι να προσαρμόσουμε τις λύσεις μας στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας. Προσφέρουμε τεχνολογική υποστήριξη κατά τον προσδιορισμό της καλύτερης συνδυαστικής μείξης συστατικών και των διαφορετικών διαδικασιών παραγωγής που ταιριάζουν καλύτερα στο προφίλ παραγωγής των πελατών μας.
Διότι κάθε πελάτης είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ανάγκες, όλη η οργάνωσή μας είναι προσανατολισμένη στη δημιουργία της γεύσης του.
... γεύσης του, ενώ άλλες επεξεργάζονται το φιστίκι για τη μεγάλη βιομηχανία τροφίμων της Ισπανίας.
Οι ελιές που παραλαμβάνουμε είναι της καλύτερης ποιότητας, καθώς οι έδαφος της Καστίλης - Λα Μάντσα, οι ποικιλίες που έχουμε στην περιοχή και η φροντίδα που δίνουν οι αγρότες στην ανάπτυξη του καρπού καθιστούν τα έλαια που παράγονται ένα προϊόν εξαιρετικής ποιότητας από μόνο του, χωρίς διορθώσεις στην...
Στην Auxiliar de Productos Alimentarios, S.A. (Apasa) κατασκευάζουμε από το 1978 μείγματα συστατικών, πρόσθετα και διάφορες λύσεις για τη βιομηχανία τροφίμων. Εστιάζουμε στην καινοτομία και την αποδοτικότητα, που μας οδηγεί να επιτυγχάνουμε εξαιρετικά αποτελέσματα με μικρές δόσεις. Είμαστε ειδικοί σε: · Φόρμουλες προετοιμασιών και μείγματα κατά παραγγελία. · Λειτουργικές βάσεις. · Αρώματα. · Ενισχυτές γεύσης. · Συστατικά και πρώτες ύλες. · Ανάπτυξη προϊόντων κατά παραγγελία.