... ενσωματωθεί απρόσκοπτα σε υπάρχουσες λειτουργίες. Περιλαμβάνει επιλογές για τοποθέτηση σε αυτόματες γραμμές για την αποδοτική φόρτωση και εκφόρτωση αυτόκλειστων, ενισχύοντας την συνολική παραγωγικότητα της διαδικασίας αποστείρωσης. Επιπλέον, το σύστημα είναι εξοπλισμένο με δυνατότητες διάγνωσης μέσω σύνδεσης ethernet.
... εύκολα (θερμοστάτης).
Με ρόδες για διευκόλυνση της μετακίνησης.
M-72: Μοντέλο ζεστού νερού με θερμοκρασία έως 85ºC.
Δοχείο συλλογής νερού μεγάλης χωρητικότητας και εύκολα αφαιρούμενο.
Προαιρετικός υποδοχέας ποτηριών που μπορεί να προσαρμοστεί στη βρύση ή στον τοίχο.
Συνιστάται η εγκατάσταση φίλτρου καθαρισμού για τη βελτίωσητης ποιότητας του νερού.
Μοντέλα
M-77ID
Βρύση κρύου νερού.
Βρύση φυσικού...
...Τα αξεσουάρ σιλό σιτηρών έχουν διαφορετικές λειτουργίες και μπορεί να βοηθήσουν στη βελτίωσητης αποδοτικότητας, της ασφάλειας και τηςαποτελεσματικότητας των διαδικασιών αποθήκευσης και χειρισμού σιτηρών.
Προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα αξεσουάρ σιλό σιτηρών για να καλύψουμε τις ανάγκες σας και να αυξήσουμε την κερδοφορία του έργου σας. Η ράμπα είναι ένας εσωτερικός αγωγός που βρίσκεται στην οροφή...
...Είμαστε προϊόντα αφιερωμένα σε βρώσιμα έλαια που πληρούν εθνικά και διεθνή πρότυπα, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες σας για την επιχείρηση με μεγάλες τιμές για αποστολή σε όλο τον κόσμο. Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση κάθε πελάτη. Για αυτό, η εταιρεία εφαρμόζει το Σύστημα Πιστοποίησης Ασφάλειας και Διαχείρισης Προϊόντων, σύμφωνα με το Εθνικό Μοντέλο EN ISO 22000: 2005. Η βελτίωσητης...
... έγκειται στην μόνιμη αναζήτηση ευκαιριών για τη βελτίωσητης ποιότητας, της τιμής, της υπηρεσίας και της διανομής. Στην έδρα της Santa Comba κατασκευάζονται σχεδόν όλα τα περισσότερα από 3000 προϊόντα που παράγουμε και από εδώ διανέμονται τα προϊόντα μας σε πελάτες σε όλο τον κόσμο.
Η Bistronomik εκπροσωπεί μια γαστρονομική συμβουλευτική που είναι αφιερωμένη στη βελτίωσητης επιχειρησιακής αποτελεσματικότητας των εστιατορίων. Η εμπειρία της επικεντρώνεται στην λεπτομερή ανάλυση τόσο των μαγειρικών όσο και των διοικητικών διαδικασιών, με στόχο την αύξηση της κερδοφορίας και την προώθηση βιώσιμης ανάπτυξης στη γαστρονομική βιομηχανία. Επιπλέον, έχουν έντονο ενδιαφέρον να προσφέρουν διαδικτυακή εκπαίδευση για να επεκτείνουν την επιρροή τους και να μοιραστούν τις γνώσεις τους σε παγκόσμιο επίπεδο.
... επίπεδα και ώρες. Κάθε υπάλληλος κλείνει τα μαθήματα στην επιθυμητή του ώρα. Αναφορές χρήσης στον διαχειριστή της επιχείρησης. Διαχείριση επιδοτήσεων μέσω υπογραφής συμβολαίου εντολής. Μαθήματα αγγλικών 25 λεπτών one to one. Ένας καθηγητής, ένας μαθητής. Βελτίωση προφορικού επιπέδου, λεξιλογίου, προφοράς και γραμματικής. Συμπεριλαμβάνονται διδακτικά υλικά. Κράτηση και ακύρωση online. Ώρες λειτουργίας...