... βαθμονόμησης
Ικανότητα παραγωγής: 3600 τεμάχια/ώρα; περίπου: 1400 Kg/ώρα.
Λειτουργία:
Οι κρεμμύδες τοποθετούνται χειροκίνητα από έναν χειριστή.
Οι κρεμμύδες συγκρατούνται στην ανώτερη πλευρά τους μέσω αγκιστριών αυτόματα.
Σύστημα κοπής πόλων, με αυτόματη ρύθμιση του πλάτους.
Σύστημα περιστροφής του κρεμμυδιού για την πλευρική κοπή των επιφανειακών στρωμάτων του κρεμμυδιού αυτόματα με αυτόματη ρύθμιση.
Έξωση του κρεμμυδιού από τη σιαγόνα πάνω στην ταινία ανύψωσης αυτόματα.
Ο αποφλοίωση του κρεμμυδιού, που έχει κοπεί προηγουμένως, γίνεται μέσω αναρρόφησης.
...Η μηχανή αποφλοίωσης πατατών μοντέλο GP είναι αυτόματες μηχανές υψηλής απόδοσης κατασκευασμένες σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τα υλικά που έχουν εγκριθεί από την ΕΕ για την αποφλοίωση διαφόρων τύπων πατατών. Αυτές οι μηχανές μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την αποφλοίωση άλλων τύπων προϊόντων.
...προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο ένα τελικό προϊόν εξαιρετικής ποιότητας.
Στον τομέα των Καρυδιών, έχουμε ένα εργοστάσιο παραγωγής για Καρύδι σε Κόκκους. Διακρίνουμε τις κατηγορίες μας σε Μισά, Τέταρτα και Κομμάτια, μπορούμε να διαφοροποιήσουμε το 100% κάθε κατηγορίας αν χρειαστεί.
Στον τομέα του Φιστικιού, είμαστε εξειδικευμένοι στην αποφλοίωση και την κατηγοριοποίηση του κόκκου.
Έχουμε Πιστοποίηση...
Από το 1939, η εταιρεία μας ειδικεύεται στην αποφλοίωση αμυγδάλων. Προσφέρουμε Marcona, Largueta, Valencias (ισπανικοί ωμοί πυρήνες) και κατασκευάζουμε επίσης βιολογικά αμύγδαλα. Παρέχουμε ποιοτικά αμύγδαλα σε χύμα ποσότητες στο εξωτερικό. Μπορούμε να προσφέρουμε διάφορα μεγέθη. Η εταιρεία μας αγοράζει αμύγδαλα απευθείας από τον αγρότη και μετά τη διαδικασία αποφλοίωσης, πουλάμε φρέσκα και καθαρά αμύγδαλα, φυσικά ή λευκασμένα. Η Frutos Secos Gil S.L. είναι μια οικογενειακή επιχείρηση τεσσάρων γενεών. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για να μάθετε περισσότερα για εμάς.
Η δέσμευσή μας, η ποιότητα και η τεχνογνωσία μας, σε 50 χρόνια εμπειρίας, έχουν καταστήσει αυτή την εταιρεία αναφοράς στον αποφλοίωση, την ταξινόμηση και την απομάκρυνση της φλούδας από τα αμύγδαλα, με μια ευρεία γκάμα ποικιλιών όπως: Μαρκόνα, λαρκετά, κοινά, βιολογικά, κ.λπ. Οι νέες γραμμές εργασίας που έχουν προστεθεί, τηγανητά αμύγδαλα με φλούδα και χωρίς φλούδα, ψημένα, μαζί με τη γραμμή...