...Συνδυασμένες με αλκοόλ, μακράς διάρκειας μαρινάρισμα φρούτων και ζάχαρη.
Βρίσκουν τη θέση τους ως απεριτίφ, προστιθέμενες σε ένα αφρώδες κρασί για έναν εορταστικό Kir ή απλά με ένα πολύ δροσερό λευκό κρασί.
Μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων για τις κρέμες φρούτων μας που μπορείτε να απολαύσετε και σκέτες με απλά μερικά παγάκια.
... παγωμένο τσάι «που θα σας μαγέψει», αφήστε το να εκχυλιστεί σε βραστό νερό (70-80°C) για 2 έως 3 λεπτά. Αφαιρέστε τα φύλλα που έχουν εκχυλιστεί. Προσθέστε κατά βούληση, ζάχαρη (ή μέλι) στην ακόμη ζεστή εκχύλιση και αφήστε το να ξεκουραστεί. Μόλις η εκχύλιση κρυώσει, φυλάξτε την στο ψυγείο για 30/40 λεπτά. Στη στιγμή της γευστικής δοκιμής, προσθέστε μερικά παγάκια και μερικά κομμάτια φρέσκου λεμονιού και φρέσκα φύλλα μέντας. Σερβίρετε πάντα παγωμένο και αφεθείτε να σας μαγέψει!
Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ είναι επικίνδυνη για την υγεία, καταναλώστε με μέτρο.
Αναφορά:RECCOMM101...
... νερού
2 cl σιροπιού από άνθη σαμπούκου
1 φέτα λάιμ
5 φύλλα φρέσκιας μέντας
4 παγάκια
ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ HUGO
Ξεπλύνετε τα φύλλα μέντας και τα θρυμματίστε σε ένα γουδί με ένα γουδοχέρι.
Ρίξτε απευθείας σε ένα "ποτήρι κρασιού μπαλόνι":
Το ανθρακούχο νερό, ακολουθούμενο από το Prosecco και το σιρόπι από άνθη σαμπούκου.
Προσθέστε τα φύλλα φρέσκιας μέντας και τη φέτα λάιμ. Προσθέστε τα παγάκια.
Ανακατέψτε απαλά με ένα κουτάλι ανάμειξης για 8 έως 10 δευτερόλεπτα.
SKU: SKU 001...