...Οι σνίτσελ κόβονται από το χοιρινό μπούτι ή το μηρό. Πουλάμε επίσης πανέ σνίτσελ.
Προέλευση:
Κρέας από πραγματικά εξωτερικά χοίρους από την περιοχή Achterhoek, απευθείας από την μικρής κλίμακας φάρμα μας. Οι χοίροι μας περνούν όλη την ημέρα έξω. Έτσι μπορούν να σκάβουν, να παίζουν, να τρέχουν και να λούζονται. Επιπλέον, έχουν περισσότερο χρόνο να μεγαλώσουν, γεγονός που βελτιώνει την ποιότητα του κρέατος. Οι χοίροι μας είναι διασταυρώσεις μεταξύ του χοίρου Duroc και παλαιών παραδοσιακών φυλών όπως η Bonte Bentheimer και η Mangalitza. Αυτό εξασφαλίζει νόστιμο μαρμαρωτό κρέας με υπέροχη γεύση.